Mit illik venni a védőnőnek ill. mikor?
Én sose adtam a védőnőnek semmit.
Szerintem nem kell ilyenre "rászoktatni".
Én védőnő vagyok, én kifejezetten örülök, ha a gyerekekről kapok képet, ki szoktam tenni a tanácsadóban, a falamra, jól esik rájuk nézni.
én ezeket kaptam már:ajándékkosár, csoki, bögre a gyerek képével, asztali naptár a gyerek képeivel, volt akitől egy kiló gumicukrot kaptam(kedvencem), gravírozott toll, fényképes határidőnapló
Nem várom el, de nagyon jólesik, ha kapok, és különösen a személyes ajándékoknak örülök, mert egyfajta visszajelzés, hogy szeretnek.
Teljesen felesleges paraszolvenciát alkalmazni akár védőnőnél, akár másnál.
Ez a munkája.
Zárójelben megjegyzem, hogy sajnos, mert számomra pl. az életemből elrabolt 30-40 perc az amit minden hónapban nála kell töltsek mivel már sajnos nem lehet lemondani őket. Valószínű peches vagyok, hogy kifogtam egy teljesen 0 használhatóságú védőnőt. Ha valamire kíváncsi vagyok, akkor neten keresek utána, a védőnőhöz járás csak kötelező macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!