Védőnőnek mikor illik köszönetképpen vmi csomagot adni? Illetve mit, milyen értékben?
A terhesgondozás témában írtad ki a kérdést, ezért írom, hogy ilyenkor felesleges. Ha meglesz a baba, még többet fogtok találkozni (elvileg), mert köteles kimenni hozzátok hetente a 6. hétig, aztán hónapos státuszok, oltások, stb.
Persze ha úgy érzed, hogy extra segítségedre volt, akkor bármikor, amikor úgy érzed.
Akkor adtunk, amikor elköltöztünk (az ikrek 8 hónaposak voltak, tehát még gondozása alatt álltunk).
Egy szép virágcsokrot kapott, egy doboz bonbont és egy fényképet a gyerekeinkről egyszerű keretben, valamint pár meleg szót, őszinte köszönetet és puszit. Meg is érdemelte.
Szerintem ebben nincs "illik". Ha nem, vagy éppcsak foglalkozott veletek akkor valami minimál 1 bonbon vagy kávé, ha meg rendesen odatette magát akkor többet .. természetesen a saját anyagi helyzetedet is figyelembe véve.
Bonbon, kávé, bármi amiről tudod, hogy felhasználható számára.
Én most hallom ezt először, hogy "kellene" adni neki valamit.
Én nem adtam neki semmit, de nem is voltam hasraesve tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!