Vegán módon szeretném táplálni majd a kisbabámat, tehát semmilyen állati eredetű dolhot nem szeretnék neki adni. A védőnő mit fog hozzá szólni?
Mondjuk én biztos nem mernék a gyerekem egészségével ,,játszani" tudományos kísérletek alapján.Mi van, ha nálatok pont nem jön be és baja lesz a babának? Azzal együtt tudsz élni.
Szóba jöhet a tofu, a zab,bab,lencs,borsó gondolom állati eredetű mint a tej szóba se jöhet,ahogy a tojás se...
Én tuti nem tömném a kis 6-7 hónapos gyereket tofuval, babbal se...hogy lehet amúgy ezt jól megoldani szerinted?
1. kiskorú veszélyeztetése
2. milyen bölcsibe adod majd? A rokonokkal meddig állsz le veszekedni, vagy nem is vihetik a gyereket?
3. a kisbabát AKAR vegén lenni?!
Én sem eszem húst évek óta, de eszem ágában nincs a gyerektől megvonni, mikor az apja eszi, ő is kér, és attól, mert én nem szeretem, őt nem kényszerítem erre.
OFF!
A vegánok szoptatják a babájukat? Mert végülis az is "állati eredetű" étel.
Na pont eroől beszéltem... Először is ez nem egy divathóbort, hanem igenis a legegészségesebb dolog. Igazából semmi olyan tápanyag nincs a húsban, ami a növényekben ne lenne benne. Vagy ti tudtok olyat???? Egyedül a b12 az ami a mai nöbényekben nincs (régen még volt, amikor nem ilyen volt a talaj). Ezt lehet b12 vitaminnal pótolni. A húsban is csak azért van mert az állatok tápjába szoktak keverni b12-t és úgy kerül bele a húsukba? Ezen kívül a húsban egy csomó rákkeltő anyag van meg antibiotikum, hormonok stb... Akkor mivel is veszélyeztetném a gyereket??? A választásmkérdéséről meg annyit, hogy ti megkérdezitek a gyereket, hogy szeretne e egyáltalán húst enni??
Én ezt egyszerűrn nem is értem, miért állnak ilyen negatívan az emberek a vegánokhoz :\
Szerinted a növényeken mennyi vegyszer van? Növesztőszerek, kártevőriasztók, vényvédők, esővédők, fagyállók stb. Mellesleg a növényeket is hormonokkal serkentik.
Vagy saját biokerted van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!