Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
3 gyermekemmel és férjemmel a szüleimnél lakunk tetőtérben cirka 40 nm-en. Összejött annyi pénz, hogy el tudjunk költözni, de férjem nem akar. Én viszont már nem bírom itt tovább. Anyám állandóan ellenőrizget, nem tudom élni a saját életem, mindenbe beleszól. Férjem nem akar menni, jól érzi magát, rezsibe is én adok bele, ő elvan a 300 ezres fizujából, anyám főztjét eszi csak, anyámnak pattan, nekem semmit se, gyerekekkel se foglalkozik, én hozom-viszem őket, tanulok velük, háztartás, pedig én is dolgozok. Már visszamentem a legkisebb 18 hónapos korában dolgozni, hogy hamarabb költözhessünk, de nem. Lenéző válaszok nem kellenek.
2018. márc. 23. 11:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is erre hajlok. Nagyon nehéz lesz, az biztos, mert ugye a félretett pénz az övé, az ő elmondása alapján. Ergo nekem semmim sincs. Első körben önkormányzati lakásban gondolkodtam, mondtam is neki. Azt mondja esélyem sincs kapni, abban nem vagyok biztos. Vagy megpályázok önkoris lakást piaci albérlet áron kiadva.
2018. márc. 23. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Házasságban az a pénz nem az övé hanem közös.Gondolom számlán van így válásnál bizonyítható.

Maradj ott a gyerekekkel őt zavard el a francba.

2018. márc. 23. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mit tennék? Megmondanám neki, hogy csomagoljon össze és menjen el. Nem ezekkel a szavakkal, mert sajnos nem vagyok ilyen nyugodt és kulturált természet. Sokan azt írják, hogy ők elköltöznének, a férj meg maradjon ott, de mégis hogyan? Ez jelenleg sajnos kivitelezhetetlen. Viszont a férjeddel együtt sikerülhetne, csak ő nem partner ebben, sőt, a leírásod szerint semmiben, akkor pedig minek van ott? Hogy anyukádnak segítsen, neki kedveskedjen, veled ne törődjön és cinikus megjegyzéseket tegyen, hogy úgyse kapnál lakást, neked nincs is pénzed, mit teszel félre?! Menjen a p*cs*ba.. Talán elgondolkozik.
2018. márc. 23. 20:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Ő magától nem megy el, mondtam már neki. A gyerekeit nagyon szereti, nekik mindent megad, őket nem akarja elhagyni, az tuti!
2018. márc. 23. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!