Meg lehet élni havi 300 ezer forintból 3 gyerekkel? Hitelünk 30 ezer forint egy hónapra. Nem élünk nagy lábon.
Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:46
11/37 anonim válasza:
Utolsó nem mindenkinek adatik meg h 500 ezer ftot fizető munkahelye legyen. Sokan még mindig minimálbérért dolgoznak. Az én férjem is felajánlotta h elmegy külföldre dolgozni de mondtam h megleszünk kevesebb pénzből de a gyerekeknek az apjukra is szükségük van na meg persze nekem is.
12/37 anonim válasza:
Nem kell több 100ezres fizu, de nem is kell 3 gyereket bevállani a semmire.
13/37 anonim válasza:
"Utolsó nem mindenkinek adatik meg h 500 ezer ftot fizető munkahelye legyen."
És? Ez ok arra, hogy több gyereket hívj életre, mint amennyit normálisan el tudsz tartani?
14/37 anonim válasza:
Ha azt írom hogy havi 110 a keret, elhiszitek? Van tartalék de ahhoz nem akarunk nyúlni. Igaz, a nagylány kap egy kevés ösztöndíjat, azt magára költi. És nem nélkülözünk, amit megkívánunk azt megveszem. Van kocsi, nez, 3gép, talán a kimozdulás az amit visszavettünk.
15/37 anonim válasza:
Nem, nem hiszem. A nyugdíjas édesanyám egymaga nehezen jön ki a 100 ezer forintos nyugdíjából, pedig felnevelt kettőnket a testvéremmel egyedülálló szülőként úgy, hogy akkor csak 60 ezres fizetése volt. Más világot élünk.
16/37 anonim válasza:
A mi bevételünk 704e Ft (gyed, csed, csp, ferjem fizuja + adokedvezmeny), 2 gyerekkel hitel nelkul havi 160-200e korul tudunk felretenni, attol fugg kell-e valami extrara kolteni az adott honapban. Tehat ha honaprol honapra elnenk 4-en akkor is kellene 500e Ft. Nem tudom elkepzelni, hogy 300 eleg 3 gyerekkel, max tenyleg ugy hogy nem jarnak foglalkozasokra, nem kapnak uj ruhat, jatekot csak unnepekre, legolcsobb pelus, legolcsobb kaja, nincs nyaralas/kikapcsolodas, nincs jatszohaz... es meg akkor is necces. En ugy gondolom hogy ugy kell gyereket vallalni hogy mindent meg tudj neki adni, azaz ha 300e a havi bevetel akkor eleg az egy gyerek, es o kapjon meg mindent, ahelyett hogy harom nelkulozik.
17/37 anonim válasza:
Érdekes, hogy egyedül én kaptam 0%-ot. Ezek szerint bűn az ha 110- ből megélek? Jaaa, mert nem rázom a rongyot, nem villogok új autóval. Tudom hogy nem sok, de a kérdés az volt, meg lehet e élni....
Meg.
18/37 anonim válasza:
Szerintem te azért kaptál 0%-ot, mert senki nem hisz neked. Èn is kíváncsi lennèk, hogy 5-en hogy èltek meg normálisan 110 000-ből.
20/37 anonim válasza:
nem kell millás fizu, de ennyi pénzre egy gyerek a reális bevállalás
észszerű kereteken belül, más kérdés, hogy ugye kinek van esze,kinek nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!