A babakocsis anyukák miért a babakocsit tolják először az útra, ha át szeretnének menni?
Én sem láttam ilyet. Aki letolja az meggyőződött, hogy nem jön kocsi és azonnal lép ő maga is a kocsi tolásával egyetemben. Mint egy normális ember. Elég mókás lenne ha anyuka kiszalad az úttestre, körbenéz, visszalép, és maga után húzza a kocsit át a járdán hogy ő menjen elöl :)
De miért szeretnél másokat szidni, rossz kedved van?
Hogy gondolod, húznia kéne a kocsit maga után az embernek? Ha pechje van, még fel is borulhat a járdaszegélynél. Lehet, hogy van, aki letolja a kocsit az útra, így jelezve az autósoknak, hogy nem kíván lemondani az elsőbbségi jogáról az átkelésnél. Ha ugyanis csak állsz a zebra mellett, és semmi jelét nem mutatod, hogy indulni akarnál, az autós joggal gondolja, hogy el akarod őt engedni, mert ilyen jó fej vagy. Viszont ha lelépsz, elsőbbséged van.
Mindenki félti a gyerekét, nemigen látom, hogy kitolnák az anyukák a kocsit a közeledő autó elé, ami vagy megáll vagy nem.
Mikor még babakocsival közlekedtem, és nem engedtek át a gyalogátkelőn, gyakran fontolgattam, hogy egy kimustrált kocsiba beteszek valami játékbabát, és elindulok vele a zebrán, lesz ami lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!