Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az olyan nőkről, akik nem akarnak férjet vagy tartós párkapcsolatot, hanem spermabankból szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 22:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Magányügy. Tehát semmi.
2017. ápr. 6. 22:13
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Az ő dolguk. Ha nekik ez a jó, akkor nekem is.. Vagyis nem érdekel.
2017. ápr. 6. 22:15
 3/28 anonim ***** válasza:
79%

Mindig arról panaszkodik egy csomó férfi, hogy a nők miért akarnak házasságot, megy a "házasság börtön", jaj a zassszony, gyerekek így-úgy siránkozás. De ha egy nő nem akar házasságot, vagy a fentiek, akkor el van könyvelve önző rbancnak, stb.

Ezzel nincsen gond, ha mindent tud biztosítani a gyerekének. Sajnos nem egy apa nélkül felnőtt ismerősöm van, aki normális ember lett.

2017. ápr. 6. 22:22
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
-sajnos
2017. ápr. 6. 22:23
 5/28 anonim ***** válasza:
38%
Ha egy gyerek valas miatt vagy halaleset miatt no fel apa nelkul, az szomoru es sajnos elofordul. De ha konkretan az anya onzosegebol nincs apja, az viszont nem szep.
2017. ápr. 6. 22:32
 6/28 anonim ***** válasza:
41%

Semmi jó.

Nem, nem magánügy, mert a leendő gyermeknek árt ezzel, akinek ugyanúgy szüksége lenne egy anyára, mint egy apára.

2017. ápr. 6. 22:38
 7/28 anonim ***** válasza:
35%

* egy apára, mint egy anyára

A lényeg, hogy mindkettőre ugyanakkora szükség van. :)

2017. ápr. 6. 22:39
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

Megértem.

Én is így tervezem.

2017. ápr. 6. 22:42
 9/28 anonim válasza:
74%
Az ő dolguk. Én nem tudnék férj és gyerekek nélkül élni, imádom a családomat, de ezzel nem mindenki van így, aminek számos oka lehet. Én így vagyok boldog, más dolga meg nem érdekel.
2017. ápr. 6. 22:51
 10/28 anonim válasza:
78%
Utolsó vagyok, közös gyerekeket akartam írni. Ha egyedül akarja nevelni, ő dolga.
2017. ápr. 6. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!