Nyilván megvan rá az okuk. Ez még mindig jobb, mint az ún. tudatos gyermektelenség.
2017. ápr. 6. 22:53
12/28 anonim válasza:
6-os, 7-es vagyok, kíváncsi vagyok, mire felmez a nagy lepontozás.
Talán nincs igazam, és a gyermeknek nincs akkora szüksége apára, mint anyára??
2017. ápr. 6. 23:03
13/28 anonim válasza:
Magánügy
2017. ápr. 6. 23:22
14/28 anonim válasza:
Az, hogy majd kinövi. Gondolom ez a 20-25-ös korosztály az ilyen. Az is lehet, hogy csak leszbikus, nem az én dolgom.
2017. ápr. 6. 23:24
15/28 anonim válasza:
Ö dolga, nekem szükségem van a páromra, mint emberre, szeretöre, és apára. :)
De nem itélem el, aki nem igy gondolkozik.
2017. ápr. 7. 07:30
16/28 anonim válasza:
Gondolom ritka ronda nők, hárpiák vagy szerencsétlenségek, hogy nem tudnak maguknak párt találni.
2017. ápr. 7. 08:31
17/28 anonim válasza:
Nekem olyan 40-es nőismerőseim vannak (általában jó anyagi és leendő nagyszülői háttérrel), akik nem találtak párt és ezért döntöttek így - és szerintem ez a gyakoribb, hogy szeretnének családot, csak nincs hozzá férfi és félnek, kifutnak az időből. Viszont később szinte mindegyik talált apát "utólag". Úgyhogy ilyen esetre az a véleményem, hogy persze nem ideális, de drukkolok. Ha viszont egy fiatalabb nő "elveiről" van szó, akkor szerintem inkább várjon még a szerelemre az anyai ösztönök mellé, ha a legjobbat akarja majd biztosítani annak a gyereknek.
2017. ápr. 7. 08:31
18/28 anonim válasza:
45%-os te meg meg gondolom magadból indulsz ki :)
Biztos azért vagy ilyen megkeseredett rosszindulatú ember, mert rusnya szerencsétlenség vagy. Más különben nem értem miért kell naponta itt tombolnod meg kötekedned.
Keress inkább valakit, hátha javul a helyzet, mert ez így elkeserítő.
Aki meg egyedül akar gyereket vállalni magánügye semmi közünk hozzá. Inkább egyedül mint egy 45%os tipusú emberrel.
2017. ápr. 7. 08:49
19/28 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Ezer oka lehet, amiért így döntött. Ebben a kérdésben aztán tényleg nem az én véleményem számít.
2017. ápr. 7. 08:53
20/28 anonim válasza:
Magánügyük.
Ja az jobb, mikor apuka félúton meggondolja magát, hogy ő inkább mégsem akarja?
Akár a terhesség alatt, akár később, mert nem bírja a gyereksírást, a kötöttséget stb.
És akkor jönnek az okosok, hogy hát anyukának bele kell ezt kalkulálni, egy nő mindig magának szül, meg hasonló kábítások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!