Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az olyan nőkről, akik nem akarnak férjet vagy tartós párkapcsolatot, hanem spermabankból szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 22:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván megvan rá az okuk. Ez még mindig jobb, mint az ún. tudatos gyermektelenség.
2017. ápr. 6. 22:53
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

6-os, 7-es vagyok, kíváncsi vagyok, mire felmez a nagy lepontozás.

Talán nincs igazam, és a gyermeknek nincs akkora szüksége apára, mint anyára??

2017. ápr. 6. 23:03
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Magánügy
2017. ápr. 6. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Az, hogy majd kinövi. Gondolom ez a 20-25-ös korosztály az ilyen. Az is lehet, hogy csak leszbikus, nem az én dolgom.
2017. ápr. 6. 23:24
 15/28 anonim ***** válasza:
85%

Ö dolga, nekem szükségem van a páromra, mint emberre, szeretöre, és apára. :)

De nem itélem el, aki nem igy gondolkozik.

2017. ápr. 7. 07:30
 16/28 anonim ***** válasza:
1%
Gondolom ritka ronda nők, hárpiák vagy szerencsétlenségek, hogy nem tudnak maguknak párt találni.
2017. ápr. 7. 08:31
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Nekem olyan 40-es nőismerőseim vannak (általában jó anyagi és leendő nagyszülői háttérrel), akik nem találtak párt és ezért döntöttek így - és szerintem ez a gyakoribb, hogy szeretnének családot, csak nincs hozzá férfi és félnek, kifutnak az időből. Viszont később szinte mindegyik talált apát "utólag". Úgyhogy ilyen esetre az a véleményem, hogy persze nem ideális, de drukkolok. Ha viszont egy fiatalabb nő "elveiről" van szó, akkor szerintem inkább várjon még a szerelemre az anyai ösztönök mellé, ha a legjobbat akarja majd biztosítani annak a gyereknek.
2017. ápr. 7. 08:31
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

45%-os te meg meg gondolom magadból indulsz ki :)

Biztos azért vagy ilyen megkeseredett rosszindulatú ember, mert rusnya szerencsétlenség vagy. Más különben nem értem miért kell naponta itt tombolnod meg kötekedned.

Keress inkább valakit, hátha javul a helyzet, mert ez így elkeserítő.

Aki meg egyedül akar gyereket vállalni magánügye semmi közünk hozzá. Inkább egyedül mint egy 45%os tipusú emberrel.

2017. ápr. 7. 08:49
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
Mi lenne? Semmi. Ezer oka lehet, amiért így döntött. Ebben a kérdésben aztán tényleg nem az én véleményem számít.
2017. ápr. 7. 08:53
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

Magánügyük.

Ja az jobb, mikor apuka félúton meggondolja magát, hogy ő inkább mégsem akarja?

Akár a terhesség alatt, akár később, mert nem bírja a gyereksírást, a kötöttséget stb.

És akkor jönnek az okosok, hogy hát anyukának bele kell ezt kalkulálni, egy nő mindig magának szül, meg hasonló kábítások.

Akkor már inkább ez, amiről szó van.

2017. ápr. 7. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!