Baba mellett cica? Lehet? Féltenétek tőle a babát? Csinalna vele valamit? 24n
Tapasztalt macskatartóként mondom, hogy a macska habitusától is függ, hogy karmol vagy nem.
Volt olyan macskánk, akinek fát lehetett volna vágni a hátán, és semmi, és volt olyan, hogy szökőévente engedte magát megsimogatni, annyira nem szerette, ha hozzáértünk. Ott volt mindig a közelünkben, mert kellett neki a társaság, dörgölőzött, kinti-benti macska volt, de ennyi, többet nem, mert karmolt és harapott.
Neked kell tudnod, hogy milyen a macsekod.
És akkor mivan?
Engem is csomószor megkarmolt a macska, köszi, mégis élek, és imádom a cicákat.
Ha a férjem ilyent mondana, akkor elgondolkoznék, mit akarok tőle a jövőben.
13# És ha az arcát szemét karmolja meg?
Nem hagyja a cicam h nyúzzák.
14-es, nekem EGYSZER SEM karmolta meg a szememet a macska, ne légy már parás...
A kezemet igen, meg a combomat, de megtanítottak rá, hogy a cicc fölé nem hajolunk, nem piszkáljuk, stb.
Mikor ovis voltam, akkor a hajammal játszott, de eltakartam az arcomat... nyugi már!
Ha oltott a macsek abszolút veszélytelen, az meg, hogy karmol - hát, macska, meg kell tanítani a gyereket!, hogy ne nyúzza, mert nem plüss.
15-ös, ne légy ostoba, jó?!
A csecsemőt MIÉRT karmolná meg? Anyuka ott van, figyel mindkettőre, és ha veszélyesnek ítéli meg a helyzetet, akkor elviszi eyik-másikat.
Elárulom, hogy a kisbaba előbb karmolja arcon SAJÁT MAGÁT, mint a macsek őt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!