Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba mellett cica? Lehet?...

Baba mellett cica? Lehet? Féltenétek tőle a babát? Csinalna vele valamit? 24n

Figyelt kérdés
Van egy cicám imádom nem adnám senkinek.. Nemsokara megszületik a kisbabam és a ferjem azt mondta odaadjuk valakinek a cicat:(
2018. márc. 17. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalt macskatartóként mondom, hogy a macska habitusától is függ, hogy karmol vagy nem.

Volt olyan macskánk, akinek fát lehetett volna vágni a hátán, és semmi, és volt olyan, hogy szökőévente engedte magát megsimogatni, annyira nem szerette, ha hozzáértünk. Ott volt mindig a közelünkben, mert kellett neki a társaság, dörgölőzött, kinti-benti macska volt, de ennyi, többet nem, mert karmolt és harapott.

Neked kell tudnod, hogy milyen a macsekod.

2018. márc. 17. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11esnek van igaza, te ismered a macskát. Ha hagyja hogy nyuzzak, bombat lehet mellette robbantani akkor nem hiszem hogy gond lenne. De ha nehezen alkalmazkodo, nem keresi a társaságot, nem igényel simogatast és rosszul viseli a erintest akkor lehet gond!
2018. márc. 17. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

És akkor mivan?

Engem is csomószor megkarmolt a macska, köszi, mégis élek, és imádom a cicákat.

Ha a férjem ilyent mondana, akkor elgondolkoznék, mit akarok tőle a jövőben.

2018. márc. 18. 13:08
 14/18 A kérdező kommentje:

13# És ha az arcát szemét karmolja meg?

Nem hagyja a cicam h nyúzzák.

2018. márc. 18. 14:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha a férj es a macska kozul te a macskat választod egeszsegedre de ne vard el hogy más is így gondolkozzon..teged megkarmol egy dolog. De egy csecsemot???? Az is rendben van???? Ha szerinted ez is rendben szerintem nincs miről beszélni..
2018. márc. 18. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es, nekem EGYSZER SEM karmolta meg a szememet a macska, ne légy már parás...

A kezemet igen, meg a combomat, de megtanítottak rá, hogy a cicc fölé nem hajolunk, nem piszkáljuk, stb.

Mikor ovis voltam, akkor a hajammal játszott, de eltakartam az arcomat... nyugi már!

Ha oltott a macsek abszolút veszélytelen, az meg, hogy karmol - hát, macska, meg kell tanítani a gyereket!, hogy ne nyúzza, mert nem plüss.

2018. márc. 19. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:

15-ös, ne légy ostoba, jó?!

A csecsemőt MIÉRT karmolná meg? Anyuka ott van, figyel mindkettőre, és ha veszélyesnek ítéli meg a helyzetet, akkor elviszi eyik-másikat.

Elárulom, hogy a kisbaba előbb karmolja arcon SAJÁT MAGÁT, mint a macsek őt. :)

2018. márc. 19. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 az én lanyomat karmolta meg csecsemőként. Járokaban fekudt, a macska meg ket rács között bekarmolt. És többször fujt is ra. Amig nem veled tortenik meg se fordul az ember fejében hogy mi történhet.
2018. márc. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!