Csak engem idegesít, hogy ismerősök, barátok és családtagok állandóan azzal vannak elfoglalva, hogy kire hasonlítanak a gyerekeim?
Nem tudom miért zavar ennyire, de már előre rosszul vagyok attól, amikor jönnek látogatóba, vagy fotón látják, egyből ez a téma. "Tiszta te vagy" "Tiszta apja"... stb És még bizonygatják is és meg akarnak győzni róla akkor is ha te vagy más nem így látja.
Tudom nagyobb gondom sose legyen:) Csak kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok e ezzel így és nekem kell változnom (?) :)
Nálunk is így van, de nem idegesít.Naná, hogy a saját vagy épp felmenője, rokonai vonásait véli felfedezni a kicsiben minden rokon, hogy is lehetne másképp, hiszen nem mondhatja, hogy az én 2. unokatesómra hasonlít, mivel nem ismeri a 2. unokatesómat.
ez természetes dolog, nem kell kiakadni rajta. Látom, hogy örülnek, ha valaki vonásait felfedezik a lányomban. Hát hadd örüljenek!
Köszönöm mindenkinek:)
Igazatok van, kár ilyen butaságon fennakadni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!