Egyféle nemű gyerekeitek kire hasonlítanak? Van ilyen, hogy az első inkább az apára, második az anyára?
Mi 3an vagyunk testvérek. A nővérem(26) hajszíne és stítusa, temperamentuma apámé az arca, testalkata anyámé. A húgom(még csak 15) hajszíne, szeme anyai nagyapámé(csak ő volt kékeszöld szemű és szőke) a testalkata szintén anyámé, az arca is inkább anyám családjáéra hasonlít.
Én (24) alkatilag egyikre sem igazán hasonlítok, vagyis inkább úgy mondanám hogy mindkettőből van bennem. A vállam apámé és az arányaim is apámé(a lábak és a felső test hossza, annyi hogy én magasabb vagyok). A hajam hullámossága is apámtól van. A medencém szelessége, a lábfejem magassága és szélessége anyámtól van. Mint ahogy a hajam vastagsága, az arcom is.
A szeme amúgy szüleimnek, nővéremnek és nekem is barna.
Tehát a 2 tesóm inkább kinézetre anyám, rájuk mindíg azt is mondja mindenki.
Rajtam már megoszlanak a vélemények, van aki szerint tiszta anyám és van aki szerint tiszta apám vagyok. Ki mit lát éppen bennem többet.
Szóval ezek inkább a géneken múlnak, lehetne statisztikát csinálni, de nem számítana.
Mi ketten vagyunk lánytestvérek és mindketten vegyesek vagyunk. Pont ellentétesen örököltünk mindent a szüleinktől (értsd: az ő orra anyáé, az enyém apáé stb.).
Az ő lánya viszont 99%-ig az apukára hasonlít, aki 99%-ban a saját anyjára. Ha még tudtok követni...:D
Unokatesómék ketten vannak fiútestvérek, egyikük tiszta anyja, másikuk tiszta apja.
Ez azért elég soktényezős és bonyolult dolog, nem lehet egy egyszerű szabállyal leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!