Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyféle nemű gyerekeitek kire...

Egyféle nemű gyerekeitek kire hasonlítanak? Van ilyen, hogy az első inkább az apára, második az anyára?

Figyelt kérdés
Olyat hallottam, hogy a lányok inkább az apjukra, fiúk az anyjukra. Nálunk ez így van, de pont a kisebb a fiú, így egybevág a másik elmélettel is. Nálatok hogy van?
2017. aug. 3. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1 es 3 lany alkatra tiszta apjuk,arcra a nagy már rám hasonlit inkabb..a kozepso inkabb én..de amúgy elég vegyesnek latom őket..kivancsi leszek,ha felnonek mi lesz..mert most meg a legidosebb is csak 6 éves.
2017. aug. 3. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy gyerekem vam, még kicsi is, alakulóban vannak a vonásai, arról nem tudok nyilatkozni.

De a két testvéremnél (fiúk) bejött az "idősebb az apjára, fiatalabb az anyjára hasonlít" elmélet. Az egyiknek van már egy kislánya is, tesó nincs, de ő is az apjára hasonlít, ezen keresztül pedig az apai nagymamájára. Pont nemrég figyeltem meg az anyukámat és az unokahúgomat egymás mellett, még a hajuk is ugyanabba az irányba göndörödött.

2017. aug. 4. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!