Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angel care legzesfigyelonel...

Angel care legzesfigyelonel van tévesriasztás?

Figyelt kérdés

Ma egyszer beriasztott rendesen,nagyon megijedtünk,de semmi baja sem volt. meg egesz nap 3x 1et csipogott( ugye a 15mp-s kihagyást jelezi az 1 csipogás)

Most nemtudom h ez téves vagy pont 20 masodpercig nem vett levegot es utana mire odaertunk mar igen?

2 pados angel care

A kicsi holnap lesz egy hetes!

Volt valakivel ilyen? Hogy tudtatok utána nem aggódni? Lehet én parázom túl, így első babával, de görcsbe van a gyomrom akarhanyszor leteszem evés után aludni..

2018. márc. 8. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ez nem téves riasztás. Azért riasztott be, mert a babák amíg még ilyen kicsik, sokszor csinálják azt, hogy egy darabig álmukban nem vesznek levegőt, utána meg hirtelen egy nagyot. A fiam is sokszor csinálta. De erre van a légzésfigyelő, hogy ha magától valamiért nem venne levegőt, akkor a sípolásra vagy felébred és vesz újra levegőt, vagy a szülők felkapják az ágyból, és akkor is ugye felébred és vesz levegőt. Nyugi. Amúgy lehet nem kell mondani, de ne legyen az ágyban semmi, csak a baba, matrac és lepedő. Semmi játék meg rácsvédő.
2018. márc. 8. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Az én kislányomnál előfordult,hogy ott álltam mellette és láttam,hogy vesz levegőt,de nem érzékeli a figyelő. érzékenyebbre,mert kicsi súllyal született és emiatt nem vette mindig. Utána nem volt gond. Később volt, hogy lemászott róla,de nekünk 1 lapos van. Viszont sajnos nem kizárt az sem amit az első írt.
2018. márc. 8. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Érzékenyebbre kellett állítani azt akartam írni bocsi.
2018. márc. 8. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! Utolsó,a tanácsod alapján feljebb vettem. 4-es érzékenységre, írtad h pici súllyal született, a mi fiúnk is csak 2500gramm most!

Azóta még 15 masodpercesre se riasztott (lekopogom) :)

1#nekedis koszonom, nincs amugy semmi, így az elso hetekbe rácsvédő sincs rajta csak lepedő alatta meg betakarjuk.:)

2018. márc. 9. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Örülök,hogy segíthettem. Persze ne feledkezzetek meg arról se,hogy ilyenkor az apró szellőt is érzékeli,ugyhogy ajtó-ablak csukva. ;-)
2018. márc. 9. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!