Nektek mi a véleményetek az olyan művészfotóról, ahol látszik a baba mellett az anya császáros hege is?
Hamarosan fotós jön hozzánk, csak úgy átfutott az agyamon az ötlet. A férjemnek viszont nagyon nem tetszik az ötlet, hogy "bugyogóra vetkőzzek" e miatt. Egy hónapja szültem.
Ti mit gondoltok?
Feketemacska0909
Csak van aki ésszerűen tud szülés után is gondolkodni. Rajta kívül több millió nő szült már császárral és szerencsére az internet nincs tele a hegeik képével. De még vakbélműtét képét sem láttam ismerőstől.
Értjük, hogy büszke anyuka, de ne magára legyen az, hanem a gyerekére. Vagy majd az összes nagyobb fényképezésnél megvillantja a heget?
A szülés utáni pár nap szóljon a szülésről ne minden nap.
Ha nem teszed ki a falra akkor jó
Amúgy ne
17! Te mindenhová kötekedni jársz?
Ki írt bunkón? Inkább magadat olvasd vissza az első oldalon...
Még mindig azt mondom, hogy igaza van a férjének. A kérdező szövegét te értelmezted félre. Olvasd el még párszor, hátha menni fog.
(Egy kétgyerekes anyuka.)
Képzeld tudom értelmezni,amit a kérdező írt. #6 Hozzá szólónak írtam. Rejetten miért kell valakit lehülyézni,mert feltett egy kérdést. Nem írta,hogy a szüléssel kérkedik sehol sem.. Emléket akart, feltett egy kérdést és már az elme állapotát elemzi az egyik kommentelő. Nem kötekedek abból kinőttem,csak van véleményen és ki is nyílvánítom,ez az oldal ezért van. Viszont nem szeretem az indokolatlan bunkózást sem magammal sem másokkal szemben. :)
Kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!