Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az olyan művészfotóról, ahol látszik a baba mellett az anya császáros hege is?

Figyelt kérdés

Hamarosan fotós jön hozzánk, csak úgy átfutott az agyamon az ötlet. A férjemnek viszont nagyon nem tetszik az ötlet, hogy "bugyogóra vetkőzzek" e miatt. Egy hónapja szültem.

Ti mit gondoltok?

2018. márc. 3. 20:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Igazán nem értem mi baja a férjednek, örüljön hogy csàszàros voltál, mert különben még a bugyit is le kellene venned hasonló képhez...:)
2018. márc. 4. 00:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Feketemacska0909

Csak van aki ésszerűen tud szülés után is gondolkodni. Rajta kívül több millió nő szült már császárral és szerencsére az internet nincs tele a hegeik képével. De még vakbélműtét képét sem láttam ismerőstől.

Értjük, hogy büszke anyuka, de ne magára legyen az, hanem a gyerekére. Vagy majd az összes nagyobb fényképezésnél megvillantja a heget?

A szülés utáni pár nap szóljon a szülésről ne minden nap.

2018. márc. 4. 07:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Linkelj már egyet légyszi milyenre gondoltál? Én ilyen képpel még nem találkoztam hogy a heg látszódik
2018. márc. 4. 08:51
 14/22 anonim ***** válasza:
2018. márc. 4. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Köszi! Hát érdekes, én tuti nem csinaltatnek ilyet de ha Te igen az a saját döntésed nyilván
2018. márc. 4. 09:16
 16/22 anonim válasza:

Ha nem teszed ki a falra akkor jó

Amúgy ne

2018. márc. 4. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen mindenki büszke anyuka a saját csemetéjére. :) Ez így van jól. Csak azért nem kell bunkón írni,ahogy a fentebbi hozzászóló tette. Lehet a császár a baba életét mentette meg és ezt akarja megörökìteni. Bár én biztos nem fotóztatnám magam egy idegennel,de házi készítésű kamerás emléket csinálnék.
2018. márc. 4. 12:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17! Te mindenhová kötekedni jársz?

Ki írt bunkón? Inkább magadat olvasd vissza az első oldalon...

Még mindig azt mondom, hogy igaza van a férjének. A kérdező szövegét te értelmezted félre. Olvasd el még párszor, hátha menni fog.

(Egy kétgyerekes anyuka.)

2018. márc. 4. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Eleve taszítóak az ilyen képek, akár van heg, akár nincs. A terhesfotókat sem szeretem. Egy napra művészkedünk és akkor lehet posztolni. Giccses.
2018. márc. 5. 14:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Képzeld tudom értelmezni,amit a kérdező írt. #6 Hozzá szólónak írtam. Rejetten miért kell valakit lehülyézni,mert feltett egy kérdést. Nem írta,hogy a szüléssel kérkedik sehol sem.. Emléket akart, feltett egy kérdést és már az elme állapotát elemzi az egyik kommentelő. Nem kötekedek abból kinőttem,csak van véleményen és ki is nyílvánítom,ez az oldal ezért van. Viszont nem szeretem az indokolatlan bunkózást sem magammal sem másokkal szemben. :)

Kellemes napot!

2018. márc. 5. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!