Nektek mi a véleményetek az olyan művészfotóról, ahol látszik a baba mellett az anya császáros hege is?
Hamarosan fotós jön hozzánk, csak úgy átfutott az agyamon az ötlet. A férjemnek viszont nagyon nem tetszik az ötlet, hogy "bugyogóra vetkőzzek" e miatt. Egy hónapja szültem.
Ti mit gondoltok?
Szerintem sem jó ötlet.
1. Senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan szültél.
2. Ha gátmetszésed lett volna azzal lefényképeznéd? Ugye, hogy nem.
3. Baba fényképezés lesz és nem a szülésedet örökítitek most meg.
Ha a rendes kijáraton jött volna ki azt is lefotóztatnád?
Hülyeség
Szerintem ne fotóztasd le magad úgy illetlen lenne a pároddal szemben szerintem.
A fentebb lévő bunkó kommentelőnek üzenem,hogy tanuljon meg szöveget értelmezni. Ha nem megy üljön vissza az iskolapadba. Vagy menjen a gyerekmentes csoportba facebookon osztani az észt. Mert nyílván nincs gyereke.. Legalább is remélem. Osszátok az észt a szülésről közben át sem éltétek... Gyűlölködő megkeseredett karierista vénlányok,akiknek szar az életük máséval foglalkoznak,mert ők egy valamire való férfinak nem kellenek..
(Ne haragúdj,hogy a te kérdésed alatt fakadtam ki,de már elegem van ezekből az embernek nem nevezhető szívtelen "nőkből".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!