Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen hatással lenne egy...

Ilyen hatással lenne egy babakellék egy gyerekellenes pasira?

Figyelt kérdés

Huszonéves pár vagyunk,elvileg még vagy 10évig gyerek nélkül,bár párom még legutobb is inkább a 15 felé hajlott vagy a soha felé,nem szereti igazán a gyerekeket(vagyis nincs a közelébe egy se,amitől megszeretné őket)

Pár napja egyik cumigyárban dolgozó lánnyal összetalálkoztam egyetemen,rengeteg minta volt nála,egy édes cumit kaptam aranyos cicásat...hazavittem,és elmaradt mindeféle "úristen,ugye nem vagy terhes,keressünkdokitvetessük el" szöveg (pedig elvileg azon az állásponton van,hogy ha gyógyszer mellett mégis teherbe esek,vetessük el)...nah ehhez képest meghatódott arccal forgatta a cumit,mikor meg félreraktam,közölte,hogy ki ne dobjam:D

(minek nekünk cumi gyerek nélkül?:D)

2010. jún. 9. 09:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

22 évesen második gyerek,első meg már majd 2 éves,tehát 19 évesen teherbe esni...gondolom van egy érettségid vagy az se,meg null év munkaviszonyod...érett felnőtt felelőségteljes ember modjára szülsz két gyereket a semmire...

én azért előbb dolgoznék pár évet,ne egy pasi tartson el,mégha szivesen meg is tenné akkorsem...

2010. jún. 9. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Köszi a kérdezőnek, hogy leírta helyettem a választ!

a 22 évesünk ékesen bizonyította az éretlenségét....A férje meg a közönségességét.

2010. jún. 9. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Na itt vagyok közkívánatra újra, 22 éves anya! Igen kedves(?) kérdező,van érettségim+ 2 szakmám,Páromnak 1. Igaz, nem élünk fényesen,de annál nagyobb egyetértesben,szeretetben. A gyerekeket se ,,a semmibe" szülöm,hanem tisztességes,rendes,SAJÁTMAGUNK VÁSÁROLTA családiházba. Nem, nem a szülők vették nekünk,erre ne is gondolj,nem is raboltunk ki senkit érte. Ezen kívül van egy comby autónk is és egy motorja a férjemnek munkábajáráshoz/kisfőnők egy magáncégnél/. A gyerekemnek is megvan amire szüksége van ill. extrák. Ne is egy nyálcsorgatós,elkényeztett kismajomnak képzeld el,aki földhöz veri magát a boltban egy zacskó ropiért. Folyékonyan beszél,félig szobatiszta /nappal/ és imád minket,ami nem véletlen. Tehát ezek után nem sok okot találhatsz a nincstelenségemre. Bár egy okból nincstelen vagyok /Anyukám nem él/,de tényleg ez az egyetlen amiben hiányt szenvedek. Hogy éretlenül fejezzem ki magam: kib.szott jó életem van! Irígylésre méltó! A férjem meg nem közönséges,hanem nagyszájú,aki nem tűri ha engem sérelem ér. Üdvözletét küldi a középső ujja!
2010. jún. 11. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Még odapasszintom,hogy munkával töltött időm,igaz csak 10 hónap,de Apa már nagyon akarta a Kicsinket. Javarészt Ő sürgette a dolgot,de engem se kellett nyösztetni. Nem mellesleg, nem akartam 30 éves lenni az első terhességem idején. Igen Ő tart el,de nem csak engem,hanem lassan hármunkat,gáz akkor lenne a dolog,ha csak én léteznék,mint kitartott némber.
2010. jún. 11. 11:29
 15/17 A kérdező kommentje:
aztán majd jösz ide kérdezgetni,hogy "de miért hagyott itt 2 gyerekkel,mihez kezdjek,nincs semmim"...10hónap munkaviszony,ergo beleültél abba amit a férjed megteremtett...én nem vágyok erre,és ezzel sokan értenek egyet:D
2010. jún. 11. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére az én hapim nem egy kicsapongó őrült. Nem, kocsmázik,nem tekergeti a fejét komolytalan libák után. Nem is lenne oka rá (mindenem a helyén van, még így terhesen is). Másik az, hogy én nem szoktam kérdéseket fel tenni ezen az oldalon (főleg nem ilyen értelmetleneket,mint te), csak válaszolok. Bár mennyire is akarnád a rosszat nekem,ismeretlenül, hamarabb fog téged otthagyni a diplomata(?) faszid,mint engem a férjem. Főleg most,hogy megszülöm Neki a hőn áhított kislányt. Agyalj csak tovább a cumikádon.
2010. jún. 12. 10:19
 17/17 anonim ***** válasza:
jé, ma 7 éves a kérdés. együtt vagy még a pároddal, 78%-os? :)
2017. jún. 10. 06:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!