Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Máshol hogy működnek az...

Máshol hogy működnek az anyagiak, túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés

Én gyeden vagyok kapok kb 80-85 ezret, párom közel 180-at.

Amikor nekem megjön a fizu sokmindent vásárolok boltban, én veszem a pelenkákat és ami egy gyermek ellátásához kell. És akkor már hó elején a fizum egy része el is fogyott. Hónapok óta nem költöttem magamra, nem vettem egy nadrágot..

Első nekem hogy a fiamnak minden meglegyen. Volt már hogy felvetettem hogy néha meglephetne egy kis ajándékkal vagy legalábbis tudja mit szeretek, na azóta se vett nekem semmit. Ezzel ellentétben én pl mindig veszek neki valamit amit szeret vagy meglepem egy kis ajándékkal, nem tudom nálam ez természetes. Pl ha rendelek valamit akkor egyszer sem merült fel benne hogy beszállna a fizetésbe. Mondtam már neki hogy lehetnénk közös kasszán, de ő azt mondta így sokkal jobb...

Hát igen mert neki így kényelmesebb...

A kapcsolatunk jó azzal semmi gond. Csak ez amit írtam.

31 N

2018. márc. 2. 00:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ő mit fizet? A számlákat ki fizeti ?
2018. márc. 2. 00:51
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Szoval van egy kozos gyerek, es a parod a gyerek koltsegeibe nem szall be, sot, kozos kasszan se vagytok.

A kozos gyereken kivul, van egyeb kozos tervetek? Vagy a gyerek biologiailag kozos, de csak ugy veletlenul becsuszott es a nyakaba varrtad, o nem is akarta?

Hmmmmmmm.

2018. márc. 2. 01:33
 3/28 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom ő meg számlákat fizeti a fizetéséböl ,meg ha van kocsi akkor azt megtankolja stb .

Mi is igy csináljuk én állom gyerekek dolgait ,meg kaját ,ő meg fizeti rezsit kocsi fentartást ,és sporol a nyaralásra addig is.ebben nincs hiba

Te nem szoktad meg hogy gyerek bizony lemondásal jár.

2018. márc. 2. 05:01
 4/28 anonim ***** válasza:
32%
Ilyen kevés bevételből nem csodálom, hogy nem ajándékokra költ. Valószínű pont a dorbézolásod miatt nem akar közös kasszát.
2018. márc. 2. 05:25
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne jó a kapcsolat, ha ezt itt kérdezed meg, nem vele beszélsz róla?
2018. márc. 2. 05:36
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, a kulon kassza nem azt jelenti, hogy te fizeted a gyerek minden költségét, hanem hogy azt a reszt közösen rendezitek, pong úgy, ahogy a lakás költségeit és az élelmiszert is. Mondjuk iylen lasinak nem szültem volna gyereket, ah hiztos
2018. márc. 2. 05:55
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem.

Nem közös a gyerek? A leírás alapján az jön le, hogy előző kapcsolatból születhetett.

2018. márc. 2. 06:03
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz,hogy mi ugymond közös kasszán vagyunk,de a külön számlára jön a fizunk.

Férjem kb 3x annyit keres mint én, mikor megjön a fizu tankolok egyszer,kifizetem a kisebbnek a csanát,a nénit aki besegit a hazahordásban, esetleg az ovi kaját a nagyobbnak, veszek valami ruhát vagy játékot nekik vagy ami épp szükséges,illetve tölem vonják a lakáshitelünket. Kb ezzel eltapsoltam a fizum..

Igy marad a többi rezsire,boltra az övé,

Ha rendelek magamnak vagy neki vagy a gyerekeknek valamit,vagy akármi költségem van akkor szolok lsz hazafele vegyél le pénzt, mert kell vagy ideadja a kártyáját.

Most születik a 3. Babánk akkor is igy lesz.

Kis ajándékok nálunk nincsenek,nyilván figyelmesség van boltbol veszünk egymásnak édességet vagy innivalot amit a másik szeret,de farmert nem ajándékoz nekem.

Ruhát én szoktam rendelni neki is, de ez azért mert ö legutoljára tenné én meg szeretem ha "szépen" jár

2018. márc. 2. 06:14
 9/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem a bevétellel van a baj, nekünk kevesebb van mégis kisjövünk. A párom odaadja fizetése nagy részét, így jobban látom mennyit kell beosztani. Én megveszek mindent a gyerekeknek, a számlákat befizetem, a maradékot leosztom heti szintre kajapénzre (így nincs az, hogy egyszerre sokat költök, aztán meg nincs). És belefér az is ami nekem kell. A páromnál pedig ami marad pénz abból vesz magának valamit, de ő gyakran hoz nekünk meglepit, azt is az "ő" pénzéből.

Nem is értem ezt a külön kasszát!

2018. márc. 2. 06:15
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk közös a kassza, de külön számlára jön a fizu.

Én fizettem az albit, most a törlesztőt.

Övé a rezsi, kocsik. A bevásárlásnál pedig mikor melyikünk jut el. Nyilván még otthon voltam a gyerekkel, én vásároltam többet. Ilyenkor volt h ideadta a kártyáját, h ne nullázzam ki az enyémet ( mindig van a számlámon vésztartalék)

2018. márc. 2. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!