Szerintetek is túlsagosan eltérő nevek ikeknek a Flóra és a Zselyke?
"Bár a Flóra és Karolina is kb. olyan, mint Flóra - Zselyke."
Szerintem nem. A Flóra és a Karolina mindkettő szép név, ami felnőtt korban is abszolút megállja a helyét. A Zselyke meg mint valami fűszer, nem adnám ezt a nevet.
Mi lenne, ha Flóra - Luca lenne? Szeritnem passzol, jobban mint a Flóra Zselyke.
Mi a második név? És ha megcserélnétek a második neveket? Úgy sem jó a Luca?
De annyi szép név van még ami jó lenne tesónévnek, Flóra - Blanka, Flóra - Róza, Flóra - Eliza, Flóra - Laura
Azért egy Karolina teljesen más, és jobban illik a Flórához, mint egy Zselyke.
A Mikolt amúgy a férjem kedvenc neve... dilemma, mert nekem tetszik, de külföldön az első szülésznő kinyír, ha a vezetéknévvel együtt kéne felírnia a kislányunk karszalagjára :D
A Flóra-Karolina/Lina gyönyörű nevek. Büszkén nevezném így mindkét lányomat. A Flóra-Jázmin és a Flóra-Róza is varázslatos nevek.
De én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a végeredmény
Flóra Kamilla és Karolina Róza lett a két, ma már 3 éves nagylány :) Bocsi, azt a profilt azóta már nem használom, amikor a kérdést kiírtam.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!