Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is túlsagosan...

Szerintetek is túlsagosan eltérő nevek ikeknek a Flóra és a Zselyke?

Figyelt kérdés
Most kaptuk meg, hogy kb. olyan mintha Máriát és Eperkét akarnánk együtt, hogy akkor vagy mindkettő legyen különleges, monjuk Zselyke melle a Lelle, Zille, Villő, Kincső, Zoé ilyenek mennek, Flóra mellé meg valami nem Mária típusú, de más későbbi lánynév, mondjuk Lilla, Laura vagy hasonló.

2018. febr. 26. 20:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

"Bár a Flóra és Karolina is kb. olyan, mint Flóra - Zselyke."

Szerintem nem. A Flóra és a Karolina mindkettő szép név, ami felnőtt korban is abszolút megállja a helyét. A Zselyke meg mint valami fűszer, nem adnám ezt a nevet.

2018. febr. 27. 11:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha Flóra - Luca lenne? Szeritnem passzol, jobban mint a Flóra Zselyke.

Mi a második név? És ha megcserélnétek a második neveket? Úgy sem jó a Luca?

De annyi szép név van még ami jó lenne tesónévnek, Flóra - Blanka, Flóra - Róza, Flóra - Eliza, Flóra - Laura

2018. febr. 27. 12:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy Karolina teljesen más, és jobban illik a Flórához, mint egy Zselyke.

A Mikolt amúgy a férjem kedvenc neve... dilemma, mert nekem tetszik, de külföldön az első szülésznő kinyír, ha a vezetéknévvel együtt kéne felírnia a kislányunk karszalagjára :D

2018. febr. 27. 13:51
 24/31 anonim ***** válasza:
23%
Ágnes, Katalin, Bori, Eszter, Zsuzsa, Anita, Viktória, Andrea, ... stb. Normális és szép nevek nem is jutottak eszetekbe?
2018. febr. 28. 18:22
 25/31 anonim ***** válasza:
95%
Zselyke? Nekem rögtön a zsemlére asszociál. Nekem nem tetszik!
2018. márc. 6. 09:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a Jázminos kérdés is ehhez a kérdéshez kapcsolódik, vagy itt egy olyan, hogy Flóra-Jázmin kombó:) Az pl úgy szép lenne:)
2018. márc. 6. 11:29
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Végül mi lett a neve a piciknek? :) :)
2020. jan. 13. 13:50
 28/31 anonim válasza:
100%

A Flóra-Karolina/Lina gyönyörű nevek. Büszkén nevezném így mindkét lányomat. A Flóra-Jázmin és a Flóra-Róza is varázslatos nevek.

De én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a végeredmény

2021. márc. 7. 15:33
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Flóra Kamilla és Karolina Róza lett a két, ma már 3 éves nagylány :) Bocsi, azt a profilt azóta már nem használom, amikor a kérdést kiírtam.

:)

2021. jún. 30. 00:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Ezek gyönyörű nevek *-* , jó választás :)
2021. jún. 30. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!