Szerintetek is túlsagosan eltérő nevek ikeknek a Flóra és a Zselyke?
Okés, de ismerösáknél ebből volt probléma.
Egyik Olívia lett, a másik Mikolt.
Hát szegény nagyon utálta a nevét, testvérféltékenység kb iskolás kortól, mert "neki miért lehet szép neve"? Megértem, azért tetszés ide vagy oda, illik két kb ugyanolyan rangu nevet adni.
Szép a Mikolt, de egy Olivia mellett hagyjuk.
A lány 20 éves, azota Nikoletta :)
Hát mivel az ízlés relatív, nem tudhatod előre hogy a gyerekeid szerint a Zselyke vagy a Flóra lesz a szebb, szóval ezt a részét hagyjuk is a mérlegelésnek.
Továbbá a vezetéknevükkel fogják használni, nem egymás keresztnevével, tehát ha nem egy Szamanta-Erzsike páros a két név, akkor teljesen vállalható tesóknak.
Szép nevek! Ezerszer mint a mostanaban tucat Lelle-Villő amik minden lyukból folynak.
Akkor most leleszek pontozva de nekem a Zselyke nagyon tetszik,jobban mint a Flóra az túl hétköznapi :)
Én Zselyke mellé a Szonját adnám így mindkettőnek kicsit különlegesebb neve lenne.
Hát a Mikolt tényleg egy borzalom, sajnálom az ismerősödet, ezt elgondoltató volt olvasni. És rossz tesók lettek végülis e miatt felnőttként? Szegény szülők :( Felnőttként gondolom nevet cserélni se könnyű, mikor már több minden a neveden van. Lehet átbeszéljük ezt még egyszer, a Luca mindkettőnknek tetszett végülis.
Karolináról mi véleményetek? Férjemnek ez is tetszett, de a Zselykében maradtunk egyelőre és ugye mivel a Flóra az én favoritom, a másik baba nevénél az ő választása lesz a döntő. Akár Zselyke, akár Luca, akár Karolina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!