Szerintetek is túlsagosan eltérő nevek ikeknek a Flóra és a Zselyke?
Figyelt kérdés
Most kaptuk meg, hogy kb. olyan mintha Máriát és Eperkét akarnánk együtt, hogy akkor vagy mindkettő legyen különleges, monjuk Zselyke melle a Lelle, Zille, Villő, Kincső, Zoé ilyenek mennek, Flóra mellé meg valami nem Mária típusú, de más későbbi lánynév, mondjuk Lilla, Laura vagy hasonló.2018. febr. 26. 20:58
1/31 anonim válasza:
Miért kéne amnyira egyeznie? Mondjuk egy Dzsenifer - Kincső durvább volna.
2/31 anonim válasza:
Mi is hasonlóan voltunk. Nekünk iker fiaink vannak. Az egyikükek egy közismert neve van, benne van a leggyakoribb nevek listájában, a másik fiúnk ritka nevet kapott. Mi úgy kompenzáltunk hogy a második nevük meg pont fordítva van.
3/31 anonim válasza:
Miért lenne eltérő? Mindkettő divatnév.
4/31 anonim válasza:
Tényleg egy rendes nevet nem sikerült találni?
Szerintem nem eltérőek, ugyanolyan rosszak
6/31 anonim válasza:
Mi direkt nem választottunk hasonló nevet. A Flóra, Virág jobb lenne?
7/31 anonim válasza:
Szerintem semmi furcsa nincs benne, bár nekem a Flóra sokkal jobban tetszik, mint a Zselyke. Viszont a felsorolt nevekből mind tetszik (kivéve: könyörgöm Zoét neee, az szörnyű) és teljesen mindegy, hogy melyik variációt választjátok. Nekünk az első gyereknél volt listás a Zselyke, de nagyon megbántam volna, ha emellett döntünk. Most a Flóra és a Lilla szerepel ezek közül a 10es listánkon.
8/31 anonim válasza:
Nekem pont az nem szokott tetszeni, amikor hasonló neveket adnak az ikreknek. Így is bőven sok mindenben fognak hasonlítani, miért kellene még a neveiknek is hasonlítani? Ez hülyeség. Ha nektek ez a két név tetszik, akkor ezek legyenek. Mások okoskodásaival ne foglalkozzatok, a ti gyerekeitek lesznek. Egyébként szerintem mindkettő szép név. :)
9/31 anonim válasza:
Nem gáz, de a Zselykétől nekem feláll a hátamon a szőr.
A Gréta, Olívia, ilyesmik nem jönnek szóba? Iringó, Imola...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!