Szülés után depresszió, mit tegyek?
Ne aggódj! Szinte mindenki férje tetszik valakinek. Még szép! Helyes férjeink vannak! :))
Lehet, hogy elszomorítalak ezzel, de szerintem bunkó a barátnőd, hogy ilyenekkel "zaklat". (lehet, hogy irígy)
Mit kellene magadnak bizonyítanod? Csodás anya vagy és egy nőtől ez a legtöbb, ami az életben elvárható. Szereted a férjedet, és hidd el, ha ezt ő is érzi (tehát teszel róla), jöhet akármilyen nő, nem veszélyeztetheti a Te poziciódat! Szerintem ne kérdezgesd a nőkkel kapcsolatban, a szíved mélyén úgyis érzed, hogy csak Te vagy. Szeressen hozzátok hazamenni! Az én férjem szerint legalábbis ez a legfontosabb!
Tényleg menjetek el valahova kettesben, fixáljátok ezt le, és akkor a konkrét időpontig kibírod, utána meg megerősödve térsz haza.
Ha nekem ilyet mondanának, mint a barátnőd neked, nem hiszem, hogy többet a barátnőm lenne, persze néha türelmes is tudok lenni, csak nem ilyen témákban. :-)
Próbálj meg, míg a baba alszik, ha máskor nem, este, megmártózni levendulaolajos fürdővízben, nagy habokkal, fel az arcmaszkot 15 percre, utána olyan jó a bőr, vigyél fel valami kedvenc vagy új illatot, esetleg sminkelj nappal is, nekem ez be szokott válni, aztán attól függetlenül, mielőtt indulnék valahova, lemosom... :-)
Kezdj el valami jó kis tornát, most már talán csinálhatod, csak napi 15 perc, de hidd el, olyan jó streszoldó tud lenni...! Én DVD-ről csinálom, persze szelektálva, egyelőre popsira és belső combira.
Segíthet a jó zene is, táncolj a babáidnak egy két fordulatot! :-)
Én így szoktam elűzni a depit!
Csak nehéz elkezdeni, de mikor látom, hogy a párom újra energikusnak talál, és tök olyannak, mint amikor 8 éve egymásba szerettünk, - na, akkor tudom, hogy megérte! :-)
Ha kettesben nem megy, menjetek mindannyian, fényképezzetek sokat, olyan jó visszanézni!
És ne feledd, a felhők fölött mindig süt a nap!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!