Hogy lehet ezek után még meglátni a jót a gyerekekkel kapcsolatban?
Vagy az iskola nem szervez sportolási lehetőséget?
Minket annó vittek korizni/lovagolni/úszni/ plusz volt a suliban kosár, tánc, foci, röpi.
"Játék nem megy, csak az üvöltve rohangálás meg a verekedés, törés zúzás." Te hogy szoktál velük játszani vagy beszélgetni, mikor nem tombolnak? Lehet a figyelmedre vágynak? Az örömlelés kölcsönös lehet csak: pl. ők mennyi örömüket lelhetik abban, mikor veled vannak, érezteted-e valamiképpen, hogy szereted őket? Érdemes megtalálni a hangot velük most, a kamaszkor előtt. Őket mi érdekli, mivel tudod megnyerni, "lefegyverezni" őket, amikor hálából jók is lesznek akár? Valaki a családból, pl. az apjuk sikerül lefoglalja őket?
Amúgy meg egy adag elevenség, szemtelenség az egészséges gyermek velejárója otthon, de te érzed, ha már valóban túllépték ezt az egészséges határt.
Még az a kérdésem, hogy amikor még olajozottabban ment minden, akkor te mit csináltál másképp, illetve hogyan viszonyultál hozzuk? Mi az, amit újra lehetne kezdeni esetleg abból, ami már bevált velük neked?
Ah dràga kèrdező. Lehet te nem hiszel a dèlutàni (esti) sportban, de egy pròbàt megèr.
Ha ez nem tetszik akkor sajnos azt tudom hozzàtenni (ismètelni) hogy ovi meg suli utàn sèta, játszótèr. Rengeteg figyelem, hallgasd meg őket lehet csak a közelsègedre vàgynak.
Amùgy meg had szaladgàljanak, saraskodjanak hiszen gyerekek, nem szobanövènyek. Ami a visszahülyülèst illeti. Szerintem figyelemfelkeltèsből van a nagyobbiknàl biztos a kicsik meg az ő pèldàjàt követik.
Arról nem írtál,hogy milyen egy délután, mivel foglalkoztok,játszotok.mennyit dolgozol stb
A saját tapasztalatom, hogy 9 honaoos koruk ota dolgozom, vannak nagyon kemény helyzetek a meloban,férjemnek szintén.
3 gyerekünk van, nagyon kemény összeegyeztetni az egészet.
Én megemeltem a magnézium szintemet,kerestünk egy uszoedzöt aki hétvégén is vállal gyereket,sajnos máskor nem érünk oda idöben.
Táncolni jár a legnagyobb ezen kivül,azt müg épp megoldjuk. És elengedtem a tökéletes iránti igényem..
Azon kivül minden héten van egy nap ami csak 1/gyerek, addig a másik kettö a másikuknál van és igen mindennap leülünk társasozni vagy puzzlet rakni vagy akármi...
6-ra érünkhaza, 8-9-igvannak fent,addig igyekszünk belesüriteni a dolgokat, és sikerül,minél több közös program van, annál könnyebben pakolnak be a szennyesbe stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!