Kislánynak való körömlakkokkal kapcsolatban tanácsok?
A 3 éves kislányomnak keresek kifejezetten kicsik számára készült körömlakkot.
Egészen mostanáig úgy gondoltam, ráérünk még ezzel, de most kapott a bátyámtól egy körömmatrica-szettet, és azóta körömmatricalázban ég. Igazi kislány! Nyilván csak hétvégi alkalmakra, családi összejövetelekre festenénk ki a körmeit. Én sosem festem a körmöm.
Tehát nem esnénk túlzásokba, bölcsibe nyilván nem mehetne kilakkozott körmökkel.
Ki milyen körömlakkot használ a kislányánál? Köszi
Szia!
Van egy úgynevezett Bo-po körömlakk ami kifejezetten kisgyerekeknek van.Ha jól tudom vízzel lemosható.Játékboltban megtalálod :)
Van a Bo Pro ami lehúzható és van a Moyrának is gyerekkörömlakkja, ez vízzel lemosható.
A BoPro iszonyat drága, kb. 1000 forintra jön ki darabja, a Moyrát én épp múlt héten vettem 450-ért.
Viszont sajnos a Moyra beszüntette a gyerekkörömlakkok gyártását, utánpótlás így nem lesz, ha elfogy a boltokban, nem lesz több.
Elképzelhető, hogy van más márka is, én ezt a kettőt ismerem.
A Bo Pro lehet, hogy jobb, viszont túlreklámozott és szerintem irreálisan drága.
Semilyet ,és bátyám fejét is leharapnám ezért ,gyereknek meg nem adtam volna oda ezt vagy nem szoltam volna rola.
Illetve közölném vele hogy kicsi ilyenhez és nem kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!