Miért csinálják ezt velem? Légyszi tanácsok?
És akik csúfolják a sportokat a nagy tokájukkal, lógó izmaikkal, a 20év múlva várható testsúly-, és egyéb problémáikkal, azok véleménye fontosabb, mint a saját életed? Semelyik sport sem ciki! Az iskolatársaid butasága viszont az.
Apád jót akar neked. Mindamellett szomorú, hogy nem tudsz vele szót érteni. De ezek szerint nem fogja hagyni, hogy elpunnyadj. A te érdekedben..
Keress egy másik sportot, amit te is szívesen űznél(pl.hoki, vizilabda), és állj elé vele. Ha nem hamburgerre cseréled az aikidot, engedni fog.
Nem nagyon értem, hogy mit lehet csúfolni ezen (meg hogy a csúfoláson kívül mi az a "meg stb"), de azt tudom, hogy ez a korosztály ilyen, ha valamelyik kitalálja valamire, hogy az gáz, akkor az gáz, semmi észérv nem használ olyankor.
Ami nekem nem tiszta, az az, hogy te csak azért nem szeretsz edzésre járni, mert az osztálytársak szerint az aikido az ciki, vagy amúgy sem jönne be? Mert ha csak az a baj, hogy ezen röhögnek, akkor egyszerűen ne kösd az orrukra, hogy jársz. Ha viszont nem is szeretsz járni rá, és lenne más, amit szívesebben csinálnál, akkor beszéld meg apukáddal. De ne hisztizve, ne üvöltve, ne fenyegetőzve, hanem egyszer úgy tényleg, normálisan ültesd le, és első körben kérdezd meg, hogy ő miért pont ehhez a sporthoz ragaszkodik, mi olyat tud ez nyújtani, amit a többi nem. Aztán próbáld megkérni, hogy közösen keressetek valamit, aminek hasonló előnyei vannak, de esetleg te is szívesebben járnál rá. Ha apukáddal nem jutsz dűlőre, beszélj anyukáddal, nyilván neki is van beleszólása.
ÉS mit törődsz te azzal, hogy mit mond a Mariska?
Ha őt megtámadják esetleg, ott fog állni bambán, te viszont meg tudod védeni magadat (esetleg).
Apádnak igaza van, mert te szimplán azért nem "szereted", mert a többiek leszólják.
Amúgy meg ilyen nagy szavakat, hogy depr. meg öngyilkosság ne használj, mert jól hangzanak, csak épp kis hülye vagy, hogy felfogd, milyenek is valójában.
U.i.: helyesírni nem akarsz megtanulni? Vagy legalább a tetves vesszőkkel összebarátkozni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!