Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császáros anyukák! Mi volt a...

Császáros anyukák! Mi volt a legdurvább dolog amit a szülésetekkel kapcsolatban mondtak nektek?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 17:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem ertem mire celzol. Senki sem mondott semmi durvat
2017. okt. 29. 17:59
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Senki nem mondott semmi durvát.
2017. okt. 29. 18:05
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Senki nem mondott szerencsére rá rosszat, sőt dícsértek milyen gyorsan lábadozok/nem hagyom el magam.
2017. okt. 29. 18:07
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Nekem se. Mit kellett volna? Senki meg se is mondta volna, h császároztak, teljesen jól voltam.
2017. okt. 29. 18:11
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Valójában inkább az interneten megy ez a szövegelés, hogy mer' nem is szülés stb. Szemtől-szemben az ilyen gyáva emberek nem mernek ilyen nagyarccal nekitámadni másoknak, max a hátuk mögött.

Ritkán van olyan, aki élőben beböfög egy olyat, hogy nem is szültél, csak kivették, de én úgy veszem észre, hogy az általában anyós/após/sógor(nő) akik amúgy is olyanok voltak azelőtt is, hogy bármibe képesek belekötni, meg lefikázni csak, hogy megbántsák a menyt.

2017. okt. 29. 18:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát nekem mondtak csúnyákat.
2017. okt. 29. 18:36
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a szüleim dettó fikázták a császárosokat. Azok "nem is szülnek" meg "kivetette a gyereket". Még apám is!

Aztán azóta kus van, mióta a nővéremnek császárja volt... vélényem megvan róluk.

2017. okt. 29. 18:39
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem nagyon kaptam csúnya beszólást, inkább csak célzást. Nekem lábtartásos farfekvés miatt programozott császár volt, amikor az dokim közölte, és mondtam anyámnak, tiszta rosszul volt, hogy "így nem fogok szülni" (nem hát, bent marad), és ő hogy utálja ezt, hogy csak úgy ki van kapva az a gyerek azt kész (persze, ennyi az egész). Illetve a férjem barátjának a kiállhatatlan barátnője (azóta már felesége), akinek még nem volt gyereke, kérdezett be ilyen lenéző hangnemben, hogy "ja, akkor te nem is akarsz szülni"? Most meg be van szarva, mert terhes, és egyelőre faros a baba, 35. héten jár :D Nagyanyám nyögött még be egy olyat, hogy na, hálistennek, akkor nem lesz fájdalmad :D Ebben mondjuk nem volt rosszindulat, csak fingja nem volt, miről beszél.

De egyébként én is azt tapasztalom, hogy inkább neten harcoskodnak azok a nők, akiknek az egyetlen sikerük az életben, hogy tudtak hüvelyi úton szülni.

2017. okt. 29. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Barátnőmtől kérdezték nagyon "kedvesen",hogy igazi szülése volt vagy császár...🤤 nem írom le mit gondolok arról az ismerőséről.
2017. okt. 29. 19:15
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a férjem egyik nagynénje szólt be, amikor mondtam, hogy császárral szültem, hogy "óó hát akkor te nem is szültél, nem is tudod milyen a fájdalom, óó akkor neked könnyű volt, mindenképpen legyen még gyereketek és próbàld meg megszülni, hogy tudd milyen is az." Utána elkezdte ecsetelni, hogy az ő lánya milyen szuper, hogy meg tudta szülni a gyerekét.
2017. okt. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!