Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Elsősorban nők...

Mit csináljak? Elsősorban nők válaszát várom

Figyelt kérdés

A kérdésem nem túl szokványos általában ez fordítva szokott lenni. A menyasszonyommal 5 éve vagyunk együtt 2 éve lakunk közösen. Én 30F párom 25L, és én nagyon szeretnék már gyereket. Ő azt mondta, hogy 2 év múlva szeretne kb... esküvő után. tehát a gyerek kb 2 év 9 hónap múlva lenne, ha minden elsőre sikerül ideális esetben.. Tehát majdnem 3 év még. De én már tényleg nagyon nagyon szeretnék. Nagyon jó a kapcsolatunk, anyagilag is jól állunk. Megkérdeztem ő miért nem szeretne most. és jött ezekkel a társadalmilag így meg úgy elfogadott dolgokkal, hogy esküvő után illik. Meg hát kicsit még "élni" szeretne. (a barátnői teletömték a fejét, hogyha gyerek van akkor, ott már nem lesz szabad, stb stb..) Tehát tele ilyen társadalmi "előítéletek" miatt nem akar még. Azt is megkérdeztem mi lenne ha mégis becsúszna előbb. Azt mondta, hogy természetesen akkor megtartanánk, tehát ő is akarja..

Az első kérdésem, hogyan győzhetném meg, hogy én most akarom nem 2-3 év múlva. Különben ő tudja hogy én akarom már, minden hónapba felhozom.

A második kérdésem, hogyha mégse tudnám meggyőzni, etikus lenne-e hogy ha egy kicsit megbabrálnám az óvszert és, ha az miatt lenne terhes. Ez csak egy kicsi átverés lenne, mer hát tényleg szeretné ő is, csak fél még tőle meg ez a társadalmi ijesztgetések miatt..

Ő is boldog lenne ha terhes lenne, csak még nem tud róla..

2018. febr. 9. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Fuu de undorító vagy..óveszert babrálni? Most komoly?

Ilyenkor hol vannak azok a "kedves" férfiak akik szerint a nő az aki mindent képes megtenni azért hogy legyen vagy ne legyen gyereke?? Lám lám, férgek mindklt oldalon vannak.

Amúgy miért nem veszed el ha tudod hogy szeretné?

2018. febr. 9. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha valóban szereted a barátnődet, akkor tiszteletben tartod a jelenlegi véleményét. Inkább jegeld egy kicsit a témát, minden hónapban ha felhozod, biztos nem érzi jól magát Tőle. Aztán ha csak miattad belemegy, hogy Te örülj Neki, a végén biztos hogy depresszió lesz belőle.

Mi a párommal egyébként kompromisszumot kötöttünk, ő 30 fölött akart, én pedig 24 évesen. Most 26 évesek vagyunk, és elkezdtünk próbálkozni. Én is engedtem az elképzeléseimből, ő is.

Inkább a helyedben egy őrült romantikus lánykérést szerveznék, és megmutatnám Neki, hogy mennyire értékeled őt, és hogy nagyon sokat tudnál segíteni Neki, ha jönne a baba. (takarítás, mosogatás, bevásárlás, főzés)

Nagyon fontos, hogy mind a ketten akarjátok, amikor babát csináltok, a saját lelki egészségetek miatt.

Sok sikert kívánok Nektek, Te pedig legyél türelmes, mindkettőtök érdekében.

2018. febr. 9. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne, hogy képes volt a párom "megbabrálni" az óvszert, miközben én még nem akarok gyereket, az első dolgom lenne időpontot kérni abortuszra(a "még nem akarok gyereket" bizony azt jelenti, hogy még nem akarok gyereket) és elköltözni. Ezen kívül nem szeretném, ha olyan apja lenne a gyerekemnek, aki ennyire nem képes tiszteletben tartani a döntéseimet.
2018. febr. 9. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Megbabralni az ovszert?! Konyorgom 30 eves ferfi vagy allitolag es nem egy lokot kolyok. Hogy jutt ilyen az eszedbe? Ez nem normalis. Ulj le a fenekedre es vard ki szepen mig o is akar gyereket.

Mi hazasok vagyunk, de ha a ferjem ilyet tenne velem, azonal elvalnek tole es beperelnem ha lehetosegem lenne ra. A gyerekvallalas kozos dontesen kell hogy alapuljon ez az egyik legfontosabb resze.

2018. febr. 10. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyezném, hogy az óvszerrel "babrálni" és így teherbe ejteni valakit, nem csak hogy undorítóan gerinctelen dolog, de törvénytelen is. Nyilván ezt nem igazán elehet utólag bizonyítani, de attól még így van, és csak hogy tudd, ez is nemi erőszaknak számít, hiszen te szándékosan csinálsz vele olyan dolgot, amibe nem egyezett bele.
2018. febr. 10. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszercsere/óvszerbabrálás azért sem jó ötlet, mert ha még nagyon nem akar gyereket, úgyis elveteti.
2018. febr. 10. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!