Mennyivel előnytelenebb túlsúlyosan gyermeket várni illetve szülni? Elsősorban tapasztaltabbak válaszát várom.
168 cm/75-78kg
22 éves
Én 1. terhességemet 68 kilóal kezdtem, 82-vel szültem, 14 jött fel mert zabáltam fél lótól kezdve mindent.
2. terhességet 78 kilóval kezdtem, szintén 82-vel szültem, 4 jött fel, mert itt már odafigyeltem mit ettem. Semmi felesleges cukor, vacsira könnyű sonka, zöldségek. Ebéd főzelék, csirkemell.
170 cm vagyok.
165 cm vagyok.
Elsőt 79 kilóval kezdtem, 90-el szültem 38. hétre.
Másodikat 69 kilóval kezdtem, 82-vel szültem, 41. hétre.
Nem tudok erre vonatkozóan mondani semmit a terhességgel kapcsolatban. Az elsőnél a védőnő szóvátette, meg a végefelé egy doki (aki nem az én dokim volt, csak vizsgált), hogy szerinte cukros vagyok (nem voltam, de betartottam a diétát, amit javasolt a maradék 3 hétre.)
Mindkettő spontán szülés volt, a gyenge, de gyanus fájások kezdetétől kb 16 óra múlva lettek meg.
Én sose fogom megtudni, milyen vékonyan szülni, mivel 67 kg vagyok 9 hetesen, és több baba nincs már tervben.
89kgval kezdtem, kb 100volt a vége, minden oké volt.
Most 97kgról kezdtem, eddig minden értékem jó. 23+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!