Kismamák ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok, mint én, kiértékelnétek a görbémet?
2009. márc. 11. 14:04
1/2 anonim válasza:
Szia. Nem vagyok tapasztalt, de szerintem a 13. nap volt tüszőrepedésed (a legalacsonyabb hőmérsékleti napon) és azóta szépen emelkedik. Csak az a baj hogy ha jól látom pont akkor nem voltatok együtt. Pedig jó lett volna. Amúgy normális a görbe.
Azért drukkolok. :)
2/2 anonim válasza:
a peteéréskor esik le a hő és ha volt tüszőrepedés akkor megy csak fel! Neked felment az igaz, de nem voltatok együtt, mikor leesett a hőmérséklet... sajnos :( a 11-20 napig legyetek együtt minden másnap. Szerintem ez a leghatásosabb módszer ha valaki egészséges. A dokim is ezt mondta. üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!