Miért vállalnak olyanok gyereket fiatalon, akik még nem élték ki magukat?
A fiatal alatt a 20-25 év közöttieket értem. Tudom anyám idejében, ez volt a normális kor a szülésre, de ma már sok minden megváltozott.
Vannak akik egész fiatalon alkalmasok ilyen felelősséghozatalra, ám a többség, aki egész fiatalon vállalt gyereketm csak gyerek mellett jön rá, hogy "megfosztotta" magát az élet "örömeitől". Az ilyen szülők azok, akik gyerek mellett csajoznak/pasiznak jobbra-balra a gyerek meg teher.
Direkt a pasikat is felhoztam, mert érdekes ha pasi nem foglalkozik a gyerekkel azt mindenki elnézni, de ha egy nő pasizik gyerek mellett akkor már ő a rossz anya és a qrva.
Miért ne járhatna el bulizni az anya?
Normális esetben felügyelettel hagyja a gyereket, általában nagyszülőkkel akik örülnek is az unokázásnak.
Attol, hogy szülő lesz valaki, még él.
Nyolc hónapos a gyerekem, még nem hagytam senkire, de majd ha a nagyszülők fognak tudni rá vigyázni, fogunk menni a párommal bulizni.És nem fiatal anyuka vagyok hanem 40 éves.
Ez a "kiélés" egy akkora baromság, és még mindig nem kopott ki ennek a használata... Én nem kiélem magam, hanem csak úgy simán élek.
20 évesen szültem az elsőt, és igen, jártam szórakozni azután is. Problem? Havonta kb. egyszer elmentem bulizni (hűűű, ez itt a legrondább szitokszó, tudom :D ), a hónap többi napján pont ugyanazt csináltam, mint a többi anya: a gyerekemmel voltam.
Egyébként ha arra vártam volna, hogy hamar túllegyek az egészen, és mehessek "kiélni magam", akkor nem kezdtem volna újra az egészet 28 évesen :D Akkor jött az öcsi, pont amikor a nagy már egészen önálló kezdett lenni sok mindenben. És tádámmm, most, 30 éves fejjel is eljárok szórakozni, csak most máshogy, máshova. Biztos, mert már "öreg" vagyok, de már zavar a hangos zene, a zaj, így most más módon kapcsolok ki.
Ezt a "paisizás" dolgot sem értem, amit a kérdező ír. Ha valaki egyedülálló szülő, tán csak nem bűn, ha ismerkedik? Ez lenne a pasizás? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy kapásból megtalálja a hozzá illő embert, van, akinek ez tovább tart. Ez akkora baj lenne?
19-es ha már óvodát emlegetted talán személyeskedjél. (piros kezecske)Öngól....
Amúgy nem tudom feltűnt e de rengeteg nő van (képzeld köztük én is) aki egy szóval nem bántott titeket, de ti ezzel a besavanyodott meg irigy meg társai dumával nagyon is bántotok minket. Erre mondtam hogy ovodás dolog ez. Na de miért is magyaázok valakinek akinek az 1. dolga személyeskedni.
Mi az hogy kiélni???
Piálni,pasizni meg bulizni? Nem érdekelt....24 évesen szültem.Nem bántam meg!
"Most anya 60 majdnem és bulizik a diszkóban a barátnöivel a comközépig érő szoknyájában magassarkúban és élvezi, hogy érdekli a férfiakat. Szóval nem a koron múlik a dolog, az idösebb anyukák pont olyanok is lehetnek, mint egy 20 éves."
Anyád szánalmas,és nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!