Akik keson vallaltak vagy vallalnak babat, hany evesek voltak? Es nem erzik ugy, hogy fiatalon kellett volna?
Én 33 évesen szültem, akkor a párom 34 volt.
Későn találkoztunk, ennyi az egész. De legalább mindketten kivártuk azt a személyt akitől/akinek érdemes szülni:) Igy csak kisebb csalódások értek előtte mindkettőnket.
Én 29 a párom 33.
Nem érezzük úgy, hogy elkéstünk volna bármivel is.
Először szerettük volna megteremteni a "biztos" anyagi hátteret, és utána gyermeket vállalni.
Azonkívül nekünk fontos volt, hogy együtt, csak kettesben is "éljünk", utazzunk (na nem világkörüli luxusutakról beszélek) és szórakozzunk, azaz kiéltük magunkat. És most nem azon jár a fejünk, mint a csalában 18-20 évesen gyereket szült sógornőimnek, hogy mikor kinek passzoljam le a gyereket, mert csavaroghatnékom van. Biztos van, aki ennyi idősen is érett a gyerekvállalásra, de ők nem azok. Illetve csak annak gondolták magukat, aztán most jönnek rá pár év múlva, hogy ja, hát ők nem éltek! A szülők nyakán nevelik a saját gyerekeiket stb.
De hát mások vagyunk. Ha mégegyszer fiatal lennék, akkor is ugyanígy csinálnám. Természetesen ha már 1-2 évvel ezelőtt adottak lettek volna a feltételek (pl. befejezve a saját ház), akkor lehet, elgondolkodunk rajta, bár nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!