Tulajdonképpen miért vállalnak a nők gyereket? Ez kódolva van hogy a nőknek szülni kell? És aki nem miért nem?
Vannak pasik is ezen az oldalon?
Mert én az vagyok. A menyasszonyom egyre biztosabb abban hogy nem akar szülni.
Ő 34 éves én 31. 2 éve vagyunk együtt, februárra tervezzük az esküvőt. Szóba került már a gyerek is, de ő azt mondta eddig hogy ráér ezen gondolkodni.
Pár napja meglepő kijelentést tett. Ő nem akar vidékre költözni(hozzám), szeret városlakó lenni. Van lakása, nekem is. Én a nővéremékkel lakom egy udvarban, egy házban, de teljesen külön.
És egyre biztosabb hogy nem akar szülni. Azt mondja, hogy szeret egyedül lenni és mindent megadni magának és nem osztozni semmiben. Nem akar lemondani semmiről egy gyerek kedvéért. Ők öten vannak testvérek, ő a középső, minden tesónál már van 2 gyerek, egyiknél 3.
Azt mondja gyerekkorában nem kapott meg mindent pont ezért. Most végre kiélheti az önző énjét. Várta hátha ez változik, de ahogy telnek az évek egyre biztosabb abban hogy nem akarja lekötni magát. Próbáltam érvelni, hogy majd én maradok itthon a gyerekkel, de azt a választ kaptam hogy akkor is neki kell kihordani, szoptatni, és legalább fél évig otthon maradni. Azt gondolom már esküvő sem lesz.
Nem ő az első barátnőm aki igy gondolkodik, sőt az egyik sógórnője is hasonló nézeteket vall, pedig ott már van 2gyerek, és azt mondja ha mégegyszer kezdené egyet sem szülne. Utazna, mindent meg tudna adni magának és élné a gondtalan felnőtt életét.
Szóval csak az érdekel más is így gondolkodik.
Először is örülök hogy férfiak is irnak ide.
Azt tudom mondani hogy még most az esküvő elött kell eldöntened hogy valóban ezt szeretnéd-e. Hogy tényleg nem szeretnél-e babát. Mert ha Te szeretnél és a kedvesed biztos nem akkor mást kell választanod.
Szerintem a nők / hölgyek/lányok többsége igen is szeretne babát és gyermeket. Én pl. nem ismerek olyat akinek nincs v. kategórikusan kijelentené hogy soha nem akar.
Te döntsd el hogy milyen irányba menjen az életed de annyi tudok mondani hogy a gyermek hatalmas öröm egy pár életében. Kár kihagyni....
Szia!
Igen, van ismerősöm aki ugyanígy gondolkozik, nő is és férfi is. Én ezt is el tudom fogadni, végül is miért lenne kötelező gyereket vállalni, vagy akár csak elolvadni is egy kisbaba láttán. Régen is voltak akik így gondolkoztam, az én családomban is van olyan 70 éves nagyi, aki a közelmúltban mesélte nekem, hogy ha rajta múlt volna, ő biztosan nem szül, csak nagy volt akkoriban a családi nyomás. Manapság már mindenki önállóan dönthet a maga sorsáról (szerencsére), nincs akkora társadalni nyomás.
Nem vagyunk egyformák. Ha Te gyereket szeretnél mindenképp, és ez a vágyad erősebb mint a menyasszonyod iránt érzett szerelem, akkor nincs mese, tovább kell lépned!
30 éves vagyok. Nem akartam sosem gyereket. Pont azért amiért a menyasszonyod. Jól esett csak a magam urának lenni.
MÉgis van egy kislányom . 10 hónapos. IMádom! Oda nem adnám semmiért. De most mit tagadjam? Bizony van hogy eszembe jut, h óó de jó lenne legalább egyedül csavarogni egy plázában. Utazni? Arra nem is merek gondolni. Dehát anyukák? Egy baba után ki nincs ezzel ugyanígy? Mégis. Ha ő nem akar, nem akar. Két ügy miatt tesz meg egy nő mindent az életében! az egyik, ha akar egy babát, a másik ha nem akar. Ha te szeretnél, állj tovább. egy gyerekkel teljesedik ki az életed.
Ha te mindenképpen szeretnél gyereket,akkor azt hiszem nincs értelme ennek a kapcsolatnak.Mi a férjemmel szoktunk néha azon gondolkozni,hogy mit csináltunk amig nem volt meg a kislányunk?Nem untuk szét magunkat?Most ez egy kicsit durva lesz,de miért éltünk?Tényleg ő a mi életünk értelme!És ha velünk bármi történne,akkor már volt miért élni,mert világra hoztuk ezt a kis tündért.Számomra felfoghatatlan,hogy valaki nem akar gyereket,főleg egy nő!És még 40 évesen is csak shoppingolni akar?Ha nem vállal gyereket,biztos vagyok benne,hogy pár év múlva nagyon-nagyon bánni fogja.
1 éves kislány 25 éves anyukája
Szia.
En 26 eves no vagyok es van egy gyonyoru 9 honapos siklanyom.
A noverem 28 eves es O nem szeretne kisbabat.Nem is valo Neki.O nem tudna babusgatni szeretgetni.Ha korul szertnem irni olyan mint egy katonai kikepzo :D
Van egy kiskutyaja es egy mazohista pasija de kulon elnek.
El sem tudom kepzelni ehez az enjehez, hogy egyszer talan gyermeke lesz.De ki tudja!!!Valtozik a Vilag es talan valtozik O is.Sokaig egy oparkapcsoltban nem tudtam volna elkepzelni...hozzateszem nem irigylem a sracot.En ugy gondolom ha O nem szeretne babat akkor ne eroltesd ra....viszont ha Te szeretnel akkor ideje elgondolkodni, hogy mennyire latod egyertelmuen a kozos jovotoket.
Se egyutteles se gyerek.....merlegeld az elvarasaidat es azt, hogy mennyi valosulhat meg belole!!
Remelem azert megvaltozik a menyasszonyod es szep csalad lesztek egyutt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!