Melyik kórházban (vagy egyéb helyen) vállalnak kisbabáknak fülcimpa szúrást?
Nálunk a védőnői szolgálaton csinálják, de ott lőnek. :(
A kórházban pedig nemrég megszűnt a fülszúrás, pedig ott az orvos csinálta sterilen és nem is feketén, csak máshová ment dolgozni... :(
A fülbelövésnél gyakorlatilag berobban a fülbevaló. Ráadásul csak pontfülbevalóval tudják megcsinálni, ami általában bizsu és nálunk mindenki allergiás rá. Nekem is lőttek két helyen, több helyen szúrtak, magamnak is szúrtam (lányomnak nem merném) és ahol lőttek, ott még most is nagyon csúnya, pedig már 8 éve volt. Ráadásul a babák meg is ijednek a csattanástól.
Ja és azért szeretném korán berakatni, mert bébifülbevalónk van meg a nagyobbnak is pár naposan szúrattuk (akkor olyan helyen szültem, ahol vállalnak szúrást, de az messze van tőlünk).
szia!
én is ezektől tartottam. aztán találtam egy irtó aranyos lányt(házhoz jött). ő csak steril dolgokkal dolgozik, mi orvosi fémet választottunk fülinek. van neki egy csomó fajta. lőtte, de egy tök új gépe van, ami teljesen halk. a lányom még csak nem is sírt. :) 10 e. volt fülbevalóstól az egész. [link] remélem tudtam segíteni.
01.11. 12,38-as vagyok. én az ideiglenes fülbevalót is tudom forgatni, huzogatni a csajos fülében :) két hét múlva tesszük be neki az aranyat. utána meg majd én hordom ami neki volt :) anynira kis édes, rózsaszín virág kövekkel.
és sírt a pici?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!