Anyák! Nektek megy az időgazdálkodás? Nekem nem!
nézd, a gyerek sok időt elvesz, de míg az ember otthon van vele, mindig jut magára 1-2 órája, főleg ha a gyerek már elmúlik 1 éves - de még nem kell dolgozni, és el van egyedül is.
Hogy ezt az időt ki mivel tölti, mindenki maga dönt...te tanulással - gondolom magad választottad hogy tanulás mellett nevelsz babát. Fárasztó? Kérlek mondd el annak is aki 3-4 napja megkérdezte mennyire gáz ha félbe hagyja a sulit mert gyereket akar.
Ne érts félre, nem rosszból mondom, én is elvégeztem egy okjt baba mellett. De akkor arról szólt minden napom, a baba mellett, és ez az én döntésem volt. most 4. éve vagyok itthon a tesóval.
Minden nap jut délelőtt és délután is 1-1 óra magamra, amikor általában gépezek, gondolkodom mit kezdek majd a gyerekek után magammal, szépítkezem, sütök egy sütit, tornázok beszélgetek telefonon stb. emellett van még a déli alvás, mikor általában kertészkedem vagy barkácsolok. helyette alhatnék vagy filmezhetnék vagy tanulhatnék. de én ezt választottam, hogy kertészkedem vagy barkácsolok.
Én is tanulok a minden egyéb mellett :D
Mi reggel 7 körül felkelunk.a délelőtt azzal megy el h rendrakás főzés és bolt/séta.egyre hazaérünk kb aztán ebéd majd jöhet a tanulás.Ő addig eljátszik,néha én is odaulok pár percre ha látom h kezdi unni az "egyedüllétet" aztán folytatom a tanulást.olyan 5-6 tanulok (nagy részben de nem folyamatosan) aztán fürdés vacsi majd ha elalszik(7) akkor jöhet a gépen való gyakorlás és jön a Férjem(8 után) akkor kilencig beszélünk,fürdünk.majd tízig meg elolvasok pár tételt.(mondjuk mától kérdezi ki a "leckét").
Persze nem minden nap megy így,mert van h dokihoz kell mennem vagy bármi kozbejohet!
Igazából jól osztom be az időm,nem nagyon gorcsolok ezen.takarítani pl heti egyszer szoktam igazán,de kétnaponta felporszivozok meg porttorlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!