Hogyan tudnék megváltozni nagyon gyorsan?
Lehet nem lesz annyira jo tanacs de nemtudom.
Én is hasonlo helyzetben vagyok. Egyszeruen nincs kedvem tanulni. Undorodom a tankonyvektol meg a hazitol. Csak azt van kedvem tanulni amit szeretek es latom ertelmet. Nekem az megneheziti a tanulast (ha raveszem magam es leulok) hogy ha torit vagy magyart tanulok akkor annyira nem tanulok gyorsan mint pl kemiara vagy bioszra, vagy nyelvet mert bennem van az utalat irantuk.
Sokat olvasgattam enis errol mert sokat piszkaltak ezzel de vegul egy baratnom mondta lehet azert van ez mert nincsen celom. Ha nincsen celom akkor azokkal semmit nem erhetek el igy ez hatraltat.
Ki kene talalnom hogy mit szeretnek csinalni a jovoben es arra rakoncentralnek akkor az jo lenne es talan meghozna a tanulokedvem.
Irtad hogy egyetemista vagy. Akkor gondolom az a celod hogy elvegezd az egyetemet. Ismerosom tesoja orvosira jar es a toke tele van a vizsgakkal de o eloregondol a jovojere hogy ha ezt a par evet kibirja utana elete vegeig sokkal konnyebb dolga lehet.
Velem az a baj hogy nem tudok igy elore gondolkodni. Es szerintem veled is.
Lehet a legjobb lenne neked most egy baratno. O tudna motivalni. Vagy akarmi. Azt viszont nem tudja neked senki megmondani, csak te tudod mi motival
Remelrm tudtam segiteni 15L
Szerintem is egy rendes csaj kéne neked, aki motivál és akivel együtt célokat tűzhettek ki.
Ezenkívül, biztos hogy érdekel az amit most (nem) tanulsz? Lehet, hogy itt a hiba. Én is baromira utálom, amikor olyat kellene megtanulni, ami nem érdekel. Természetes, hogy ez nehezebben vagy épp sehogyan sem megy.
Infót tanulok, és csúszni fogok, mint ahogy a legtöbben a hasonló szakokon, már 4. éve vagyok az alapképzésben. Tényleg sok tárgy nem érdekel, de alapvetően nincs bajom az informatikával, ettől jobbat nem tudnék kitalálni magamnak. Szeretném befejezni az egyetemet, de nem ez a fő célom. Lehet ez a baj? Viszont szeretnék a szakmámból megélni, vannak azzal kapcsolatos céljaim, tehát céltalannak nem mondanám magam egyáltalán.
Jó lenne egy barátnő is, de az eddigiek közül többen is részben azért távolodtak el tőlem szerintem, mert látták milyen "béna" vagyok. És azért valljuk be, úgy nehéz is csajozni, hogy ilyen kilátástalan ember vagyok, aki nem fejlődik az életében és csak panaszkodni tud. Lehet valóban segítene ha találnék egy lányt, aki hasonlóan van, de kihasználni nem szeretnék senkit. Meg lehet, hogy csak még jobban lehúznánk egymást.
Várom a további tippeket.
Szóval, tovább olvastam! Infó. Na, először is, az infót azért tanulod,mert meg szeretnél élni belőle! Ez rendben is van, mert már diplomával sem lehet nagyon elhelyezkedni, de ez is kérdés, hogy infón belül milyen területen vagy.
Az infó azért kell, hogy megélj!
Milyen céljaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!