Szules utan fel evvel panikroham?
Ket hettel ezelott volt egy hasmenesem, egy hetig tartott. 2-3 l vizet ittam meg egy het alatt es magneziumhiany okozta izomgorcseim lettek enyhe panikrohammal. Egyszer volt ilyenem meg tavaly nyaron, mikor torokgyulladasom volt es dolgoztam, munka kozben kifulladtam aztan befulladtam es be is panikoltam..nagyon erosen. Utana gyogyszert szedtem majd elmult. Ma megint volt egy panikrohamom, abbol gondolom, hogy az volt, hogy ereztem a szivem eros dobogasat, nyomast a mellkasomban, bizsergest a vegtagjaimban es egy pillanatra a "nem akarok meghalni" erzest. Minden alkalommal olyan, mintha stroke vagy infarktus tuneteit produkalnam. Nagyon felek. Nem ertem, miert van ez mikor a ferjem szeret, a babam imad, a csaladjaink tamogatnak minket es kistestvert tervezunk. Volt valakinek ilyen vagy dilis vagyok?
7 honapos kislany edesanyja
Nekem akkor jött elő, amikor terhes voltam. Csak nálam hónapokig tartott és elég sűrűn előjöttek a rohamok.
Pszichológushoz jártam és jógázni. Így közel 1 év alatt teljesen fel is gyógyultam belőle és évek óta bármi is történt, nem jöttek elő a rohamok. Neked is ezt tanácsolom. Tehát egy jó pszichológust és a jógát.
Pszichés dolgok miatt van így.
Nálam is az egészségügyi dolgok váltották ki. Féltettem magam, mivel a kisfiam bennem nőtt, bennem volt és féltem, hogy ha bármi bajom lesz, mert éppen rosszul voltam, akkor neki is. Amikor pedig megszületett már, akkor azért féltem, hogy ha bármi bajom lesz, akkor neki anya nélkül kell felnőni, márpedig ezt nem akartam. Tehát az ilyen pszichésen történő félelmek azok, amikor kiváltották belőlem ezeket az érzéseket, ezáltal a rohamokat.
Meg persze a pszichológus egyéb, más szorongásos dolgokat is feltárt nálam, amik szintén hatással voltak rám, ami miatt nem tudtam kezelni helyzeteket, nem tudtam lépni, csak szorongásokkal, félelmekkel voltam teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!