Szulés óta nagyon romlanak a fogaim. Volt ezzel így más is? Mit tettetek ellene?
9 honapja szultem, 3 fogamat kellet azota tomni, 1-et ki is kellett huzni. Ezt mindet az utobbi 3 honapban.
A fogorvos adott ra valami szuper fluoridos fogkremet, 2 honapja hasznalom, most megint lyukas egy fogam...
nem mondta h esetleg szedjél kalcium vitamint, meg egyél olyat ami tartalmazza? kérdezd meg tőle mit ajánl.
alapos fogmosás, szájvíz használat, jó fogkefe!! meg a vitamin amit tudok mondani.
terhesség alatt nem volt probléma? szopiztatsz? mert akkor "elszívja" a vitaminokat tőled, amit neked kell pótolni
Mar nem szoptatok.
Kerdeztem tole mit lehet tenni, ezt a fogkremet adta, meg azt mondta, hogy az etelekben levo rejtett cukor okozhatja.
Azota semmi nassolnivalot nem eszek, es nagyon keves olyan `etlet`amiben van cukor is.
Terhesseg ota szedek calciumot, de erre a fogorvos ra se kerdezett.
Fogkefebol melyik a jo? Colgate Zig-Zag-ot szoktam venni.
Szajvizet meg megprobalom. Koszonom.
Jó az a fogkefe.
A listerine szájvizet javaslom és még a fogselymet.
Koszonom szepen.
Akkor meg fogselymet is szerzek majd be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!