Hány évig cigiztetek mielőtt terhesek lettetek? Tervezett volt és előtte abbahagytátok vagy becsúszott és akkor tettétek le?
Figyelt kérdés
Nyilván csak azokra értem, akik dohányoztak baba előtt.2010. szept. 10. 16:05
1/5 anonim válasza:
én 8 évig cigiztem a terhesség elött,és mikor megtudtam ,hogy terhes vagyok azonnal eldobtam .
2/5 anonim válasza:
17 éves koromtól dohányoztam, 30 évesen estem teherbe. Előtte évben lecsökkentettem napi 4-5 szálra, mert letenni nem tudtam, de amint 2 csíkos lett a teszt, letettem, és azóta sem gyújtottam rá (most 14 hónapos)
3/5 anonim válasza:
Először dohányoztam vagy 6-7 évig, de ebből igazán aktív dohányzás kb 3 év volt (napi 1,5-2 doboz). Ezután 3 évig egy szálat sem szívtam el, majd én hülye visszaszoktam. Mielőtt terhes lettem, 3 évig dohányoztam, de akkor már nem annyira sokat, csak kb 5-6 szálat naponta. Amint pozitív lett a teszt (4 hetesen), nem gyújtottam rá többet (2008.április óta).
Azóta sem, már a második babát várom.
De most már szerintem nem is fogok visszaszokni, mert már undorítónak tartom.
4/5 anonim válasza:
6 évig dohányoztam.2008 februárban abbahagytam a cigit,2008 szeptember derült ki,hogy babát várok,tervezett baba volt.
Most 1 hónapja dohányzom újból,nem a kicsi mellett,csak most minden összejött:(.bár tudom,hogy ez nem indok:(
5/5 anonim válasza:
16 éves koromtól cigiztem egészen addig, amíg el nem döntöttük, hogy jöhet a baba. Akkor voltam 30. A fogamzásgátlót és a cigit ugyanazon a napon hagytam abba. Rá 3 hónapra megfogant a kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!