Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évig cigiztetek mielőtt...

Hány évig cigiztetek mielőtt terhesek lettetek? Tervezett volt és előtte abbahagytátok vagy becsúszott és akkor tettétek le?

Figyelt kérdés
Nyilván csak azokra értem, akik dohányoztak baba előtt.
2010. szept. 10. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
én 8 évig cigiztem a terhesség elött,és mikor megtudtam ,hogy terhes vagyok azonnal eldobtam .
2010. szept. 10. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
17 éves koromtól dohányoztam, 30 évesen estem teherbe. Előtte évben lecsökkentettem napi 4-5 szálra, mert letenni nem tudtam, de amint 2 csíkos lett a teszt, letettem, és azóta sem gyújtottam rá (most 14 hónapos)
2010. szept. 10. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Először dohányoztam vagy 6-7 évig, de ebből igazán aktív dohányzás kb 3 év volt (napi 1,5-2 doboz). Ezután 3 évig egy szálat sem szívtam el, majd én hülye visszaszoktam. Mielőtt terhes lettem, 3 évig dohányoztam, de akkor már nem annyira sokat, csak kb 5-6 szálat naponta. Amint pozitív lett a teszt (4 hetesen), nem gyújtottam rá többet (2008.április óta).

Azóta sem, már a második babát várom.

De most már szerintem nem is fogok visszaszokni, mert már undorítónak tartom.

2010. szept. 10. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:

6 évig dohányoztam.2008 februárban abbahagytam a cigit,2008 szeptember derült ki,hogy babát várok,tervezett baba volt.

Most 1 hónapja dohányzom újból,nem a kicsi mellett,csak most minden összejött:(.bár tudom,hogy ez nem indok:(

2010. szept. 10. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
16 éves koromtól cigiztem egészen addig, amíg el nem döntöttük, hogy jöhet a baba. Akkor voltam 30. A fogamzásgátlót és a cigit ugyanazon a napon hagytam abba. Rá 3 hónapra megfogant a kisfiunk.
2010. szept. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!