Mennyi idős volt babátok amikor abbahagytátok légzésfigyelő használatát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:14
2/13 anonim válasza:
10 hónaposan, mert akkor felállt, kihúzta a zsinórt, és várta hogy a riasztásra berohanjunk hozzá........
5/13 anonim válasza:
8 hónapos, mert akkor már olyanokat dobbantott, hogy féltem, hogy tönkremegy. Nem is a mienk volt.
6/13 anonim válasza:
20 hónapos alatta van.
Tudja mire való, ha akar valamit akkor néha abba kiabál bele (bébiőr is egyben)
De ha kimászik az ágyból akkor mindig közli, hogy csipcsi kapcs és mutogat is rá. Tehát kapcsoljuk ki, már nem kell ébren van. :)
Szerintem hagyjuk amíg nagy ágyba nem kerül vagy tönkre nem megy.
7/13 anonim válasza:
15 hónapos a fiam, éjszakára mi még mindig bekapcsoljuk. Szerintem már csak megszokás. :)
8/13 anonim válasza:
13 hónapos a kislányom, még mi is használjuk, szintén megszokásból! Reggel az az első mikor bemegyek hozzá, hogy mutogat rá, hogy kapcsoljam ki! :)
9/13 anonim válasza:
20 hónapos a kisfiam,de megszokásból még használjuk.
10/13 anonim válasza:
Mi kb. 4 hónapos koráig használtuk,addig csak halkan sírdoglt,féltem,hogy nem hallom,ha mennem kell hozzá :) Azóta már minden apró rezdülését meghallom,és nyitott ajtónál alszik,meghallom ha szükség van rám. Másrészt,féltem,hogy játszik vele,és baj lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!