Linkelnetek be olyan hajat amit szules utan vagattatok vagy szerintetek jo hajhullas miatt?Csutortokon megyek fodraszhoz h rovidebbre vagja a hajam Olyan kene amivel nincs sok baj,egyszeru,nem kell szaritani se hajmosas utan.Most vallig ero a hajam.
Ha olyan kicsi, hogy össze se tudod fogni, még zavaróbb lesz a hajhullás, hidd el! Még a gyerek pelenkájából is azt fogod kihalászni.
2017. szept. 12. 07:25
3/15 anonim válasza:
www.pinterest.com -> keresés: short haircut idea
2017. szept. 12. 07:42
4/15 anonim válasza:
Első: Miért kéne apukának bármit szólnia? Az ő haja?
2017. szept. 12. 08:13
5/15 anonim válasza:
Úgy vágasd le, hogy össze tudd fogni. Akkor nem lesz ott mindenhol a lakásban.
2017. szept. 12. 08:15
6/15 anonim válasza:
:) apuka mit szol..? :) mégis mit kellene... Nem o viseli. Te engedélyt kérsz ehhez?
Kérdezo, sztem se vágasd le. Lehet nem is hullik majd annyira, osszfogod kényelmesebb lesz vagy hajpant stb. Nekem évekig (inkabb evtizedekig) volt rövid, most terhes vagyok, le nem vagatnam. Maajd, ha lesz vele idom pepecselni. Most igényes igy, de a roviddel nekem tobbet kellett foglalkozni mert alapbol sajna vastagabb szalu es sok.
Ha mégis vagatod, nekem a legegyszerűbb rövid az a tépett volt ami hatul meg van kicsit hagyva, ahhoz veszel waxot es pikkpakk állítod akar waxos kezzel 'kocosra' azert vigyázz, nem minden arcformahoz jo es vekonyszalunak se mert lelapul.
2017. szept. 12. 08:16
7/15 anonim válasza:
Én a rövid haj mellett voksolok. Ugyanis mikor kezd visszanőni a kihullott haj... Olyan kinézete lesz a hajadnak, mintha töredezett lenne és megjelennek az oda nem illő pár centis hajak a választéknál.
Viszont nem biztos, hogy hallani fog! Első babánál levágattam, de nem hullott. Másodiknál nem, most hullik. Így én is megyek vágatni. Bár sose volt hosszú hajam, de most kicsit hosszabb a szokottnál.
Engem már zavar ilyen hosszú haj összeszedegetése....
2017. szept. 12. 09:14
8/15 anonim válasza:
Bocs: hullani, nem hallani! :-D
2017. szept. 12. 09:15
9/15 anonim válasza:
Én még terhesen vágtam le, mert veszélyeztett voltam és nem akartam bajlódni vele, amúgy pixie fazon, nagyon szeretem, nem veszed észre ha hullik, a hosszabb hajnál látványosabb. Ha tetszik, vágj bele. Kérd ki a fodrász tanácsát, hogy jól állna e.
2017. szept. 12. 10:43
10/15 anonim válasza:
rövid hajjal sokkal több a baj, mint a hosszúval.. elfekszed, aztán úgy nézel majd ki mint egy tarajos sün :D Amit meg össze lehet kötni, azt reggel kifésülöd, összekötöd és kész. Sőt, ha van 5 perced és szorosan befonod, 3 napig is meg van oldva a probléma. Én a seggig érő hajamat szoktam így befonni, esetleg a fejem tetejére felkontyolni, több napig nincs bajom vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!