Mellplasztika szules utan tb alapon, hogy?
Van valaki akinek megcsinaltak a melleit tb re,vagy esetleg olcsobban?
3 gyerkocom van,es a melleim iszonyuan neznek ki.szinte csak bor az egesz.raadasul nagy mellem volt anno,es most az egesz csak log.semmi anyag nincs benn.szornyen zavar.kezdek belebetegedni lelkileg.utalok tukorbe nezni,strandra menni.semilyen furdoruha nem jo ram.kibuggyannak a melleim ha lehajolok,ha hanyatt fekszem osszeesnek es tok ures a mell resze a furdoruhanak.merevito/szivacs nelkulit messzirol kerulom,mert az meg nem tartja,meg allva sem oket.
Hol kell ennek utana nezni?kinel?mennyi esely van ra ha van egyaltalan.
Mellplasztikát két esetben csinálnak manapság:
- daganat utáni rekonstrukció,
- ortopédiai problémákat okozó mell megkisebbítése, ha a mellből egy adott kg-nyi szövetet kivesznek.
A pszichológiai problémákat már régen nem veszik figyelembe, ugyanis boldog-boldogtalan mellfelvarratna és -nagyobbítana akkor.
Valahogy szamitottam ra,hogy nincs ilyen.
Azert azt figyelembe vehetnek,hogy ha valaki gyerekszules utan kerul ilyen helyzetbe.de hat ez van :(
Koszonom a valaszokat
Nem csak gyerekszules okan lehet valaki elegedetlen a mellevel! Ez brutal diszkriminacio lenne....ennyi erovel aki szul az tudja elore hogy igen, hatassal lesz a mellere is a dolog, na de akinek veleszuletetten csuf a melle 15 eves koratol az mit szoljon? A te logikad szerint nem lenne jogosult a tb alapu mutetre mivel o meg gyermektelen?
Nekem is van gyermekem, en pl. szules elott es utan is ugyanannyira elegedetlen vagyok a melleimmel.
mint írták ilyen már nincs, és böngészve a netet még akiknek járna azoknak se pikk pakk csinálják.
De amúgy teljesen átérzem a helyzeted,csak nekem mindig kicsi volt,de az elsőnél hatalmasra puffadtak rövid időn belül és totál striás lett mind a kettő. Most maradt egy nagy adag bőr egy kb diónyi mellszövettel. A másik 2 terhesség és szoptatás már nem tudott jobban rontani a helyzeten. Gyűjtögettük a pénzt az új cicikre,de félek nagyon,hogy valami gebasz beüt mert simán megtörténhet,bármilyen szövődmény kialakulhat ami viszont tud rontani a helyzeten és orvostól orvosig lehet majd állandóan rohangálni. Szóval én ott tartok most,hogy nem merek lépni,de így se jó.
13 éves korom óta a térdemig lógnak a baromi striás melleim, most 26 évesen, gyerek nélkül is úgy kell feltekernem a melltartómba. Egy percet nem éltem normális mellekkel amióta megnőttek :D Nekem nem járna? Vagy én már úgyis megszoktam? :D
Amúgy ja, pont ezért érzek tök egyet, de akkor sem így működik. A tébé azt támogatja (sőt sokszor még azt sem...), ami az életet közvetlenül és súlyosan befolyásolja. A görbe orr, a striás has, a lógó vagy kicsi mell nem ide tartozik. Ez szépészeti beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!