Szules utan 1 evvel meg mindig nem kivanom a szexet, ez normalis?
Neha atfut az agyamon, meg almodom rola ejszaka es akkor almomban jo erzes. 1 honapban egyszer kivanom is talan, de mire a tettek mezejere lepunk, mar nem esik jol fajdogal a behatolas.
Mondjuk fel evig szenvedtem a gatsebemmel.
Azt mondjak akar 3 evig is elhuzodhat ez a szexmentes elet. Sose lesz mar ujra normalis libidom?
Szerintem nem lehet normális, egészen biztosan, bár nyilván ez komplikáltabb eset, mint egy gyorsan gyógyuló.
(A kérdésed után felmerült bennem egy kérdés: Ti nem rettegtek attól, hogy megcsal a párotok emiatt? Bocsi, ha túl direkt és nyers, együttérzek)
Egy megcsalt 3 gyerekes anya
A libido csökkenés lehet normális. A fájdalom nem. Ezt beszéld meg az orvossal.
Az első férjemmel sajnos így történt, hogy nem kívántam a szülések után. Mi elvaltunk idővel. Szex nélkül nem működik egy férfi - nő kapcsolat szerintem. Egyébként minden jól ment, működött a dolog, mint szulőpár, mint gazdasági egység, csak éppen a lényeg hiányzott.
Az "odatartós" szex nem megoldás. Egyszer-egyszer jó, de hosszú távon nem működik. A férjem szerint a legnagyobb szexepilem az, hogy látja rajtam, kívánom öt és a szexet. 10 év után is, terhesen is.
Sajnos ezt megjatszani, erőltetni nem lehet.
Próbálj meg ismét ferfikent tekinteni a ferjedre. Valamikor nyilván kivantad, szeretted. Probaljatok közös programokat, élményeket. Közhelynek hangzik, de valamit muszáj tenni. A gyerek érdeke is ez, hogy egy család maradjatok.
Lehet, hogy nem csal meg, nem hagy el a ferjed, mert rendes férj és apa. De így nem lesztek boldog család.
Tégy valamit, mert ahogy telik az idő, egyre no a távolság köztetek.
Jelentem sikerult. Most meg jol is ereztem kozbe magam. Na de a gyerekem nsm volt itthon,anyam elvitte.
Lehet az a bajom, hogy teljesen lefoglal a kislanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!