7 hetes terhes vagyok egyelőre minden rendben szerencsére . V DE! Végképp nem kívánom a szexet most. Ez normális?
az orvosi leleten ez áll. 7 hét 2 napos. Egy élő embrió látható. 12 mm-es. Szívhang rendben.
Javasolt. Terhes gondozó!
Megnyugtatott hogy ott minden okés, csak néha vérezgettem. Kaptam Duphastont azt szedem most rá.
Viszont egyáltalán nem kívánom a szexet, a páromat ez látom, hogy lehangolja, mert néha engedem neki, de akkor se élvezem egyáltalán. Jelenleg azt érzem kibírnám akár 2 hétig is az aktusok nélkül magamtól eszembe se jut kezdeményezni. Maximum ha a párom kéri és mikor nincs émelygésem vagy hányingerem akkor engedem neki, de mnint írtam semmit se élvezek benne most. Kb 1 hete van az, hogy végképp nem élvezem, sőt olykor fáj is kicsit. Szerintetek ez elfog múlni? Meddig tart ez a terhesség alatt? Múltkor kirpbóáltam másképp "segíteni" rajta de majdnem elhánytam magam mikor a számba ment ki kellett rohannom a fürdőbe.
Szerintem sokat kell erről beszélgetnetek! elmondod neki az érzéseidet, hogy attól még szereted, csak a hormonok, és azért foglalkozol vele, sokat összebújtok, sokat mentek programra, csókolóztok.
Egyébként evés közben jön meg az étvágy!:) Én 34 hetes vagyok, ugyanúgy kívánom végig, mint előtte, de ma már "csak" 2 naponta van köztünk aktus, mert ha estére hagyjuk (mindketten dolgozunk), a magzat annyira rúgja a hólyagomat, a méhem úgy feszül, hogy egyszerűen nem megy, pedig akarnám. Egyszerűen elfáradok a munkámban idegileg és testileg is.:/ De attól még nem hagyjuk, hogy a 2 napból 3, majd 4 nap kihagyás legyen! De persze erőltetni sem kell! Ne érts félre!
Rengeteget beszéltünk erről a férjemmel, és tudattam vele, hogy ez nem az én hibám és nem is az övé.:)
Én is hasonlóan voltam, főleg, hogy volt két korai vetélésem, és emiatt is féltem kicsit, hiába problémamentes a mostani terhességem. Az orális szexnek a gondolatától is felfordult a gyomrom. Ha rávettem magam a szexre, akkor utána fájdalmas keményedéseim voltak.
Nálam az oldotta meg, hogy aktus előtt fél-egy órával bevettem magnéziumot, így a fájdalmak teljesen megszűntek. És egy kicsit "hergeltem" magam, sokat gondoltam a szexre, tudatosítottam magamban, hogy igenis kívánom. Egy hét alatt visszatért a libidóm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!