Nagyon kicsi a hasam? Nem baj?
Minden kismamáé nagyobb , azoknak is akiknek szintén első baba.
Nagyon fura, eddig orvos és védőnő sem mondta h baj. De iszonyat kicsinek látom ahhoz képest h 27hetes vagyok es mondja is mindenki.
A baba jól van minden uhn rendbe találja az orvosom.
Általában kisebb 3-4 nappal, néha nagyobb 1-2 nappal.
Hogyan fér el odabent,ha ilyen kicsi a hasam?:O
Mekkora? :) teszel fel képet? Most már kíváncsi vagyok. :)
Amúgy én láttam már olyan 5 hónapos kismamàt akinek full lapos volt a hasa,én is csak néztem,de van ilyen. :)
Ha orvos és védőnő szerint minden rendben, mit vársz,hogy itt azt írják hogy hú nekem is kicsi volt és baj lett? Most komolyan ez mire jó?
Élvezd a terhesseged és ne kreálj problémát ott, ahol nincs. :)
Egyrészt nem kell nagy has ahhoz, hogy a baba rendesen fejlödjön.
Másrészt alkat kérdése is - de föleg elhízás miat nagy a legtöbb kismama hasa, nem a baba miatt.
Harmadszor nekem pl. még a haramadik terheségemnél is a 22 héten nem volt nagyobb hasam, mint a teherbeesés elött, ugyanúgy 36-38-as méretö nadrágokba símán belefértem. A 27-28-ik héten már kb 10 cm-rel volt nagyobb a hasam - és a gyerekek teljesen normális méretekkel, egészségesen születtek meg.
Szóval semmi baj sincs, inkább örülj, hogy nem nyúlik ki fölösleges a hasad. Ha valami gond lenne ezzel, akkor az orvos már szólt volna.
Mert nem tegnap látott egyik se utoljara.
Vedono 6 hete doki lassan 4 hete :)
Es azota nem lett nagyobb , talan minimalisan.
Semmit sem varok, foleg azt nem h masnak is így volt és baj lett. Hanem ,h a végére azért nagyobb lett vagy végig kisebb volt ?:)
Mindjart csinalok kepet
4#bevallom, kényelmes h pici a hasam nem is kellett leváltani a nadrágjaim. Egy kismama leggingset vettem mert a hasamnak jó télen h az is melegíti. De a farmerokon kivul minden jo ram.
1 hete kezdtem el hízni 2kg jött fel.
Tényleg kicsi a hasad, de szerintem örülj neki egyelőre. Aztán persze várd ki a végét, általában a 30. hét után lódul meg a növekedés.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!