Mennyire teheti tönkre egy kicsi gyerek életét, ha a szülei elválnak és itt is, ott is lesz új gyerek?
Ha attól ő nem "a másik" gyerek lesz, akkor semmi baj.
Páromnak így van két öccse meg egy húga, és teljesen normális felnőtt lett belőle, a tesóival, a szüleivel és azok új társával jól kijön.
Nálam biztos nem lenne "másik" gyerek. Apuka új nője nem tudom hogy fogja kezelni a helyzetet.
Utolsó, párodnál mindkét szülőjénél lett testvére?
Nálunk így van, elég bonyolult a család. Három gyerekem van egy apától, a második férjemtől most született a közös. A gyerekek apukája is újra nősült, ott a nőnek van két gyereke, közös nekik nincs. Az én második férjemnek is van 2 lánya.
Ők úgy vannak vele, hogy mindnyajan testvérek, vagy édestestvérek, vagy mostoha testvérek, és van egy feltestveruk.
Édes sztori volt, a fiamnak le kellett rajzolnia az iskolában a családot. Kért még egy lapot 😀
Nem attól sérül a gyerek, ha új baba születik. Hanem ha a szülei között nem rendeződött válás után a viszony, ha érzi a gyűlölködést, beszólogatást, egymásnak való betartást.
Nálunk én "másik" gyerek voltam a mostohaanyámnál úgyis viselkedett velem. Gyűlölt.
A páromnál minden oldalról van tesó, igen.
Utolsó, és apukád hagyta hogy bántson a felesége?
Párod jól kijött a mostohaszülőkkel és a féltestvéreivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!