Anyukák, hogyan ünneplitek a születésnapotokat kicsi gyerek (ek) mellett?
Csaladdal.
Harom gyerek van, mar iskolas mindharom.
Anyu, tesom, sogorom. Fozok, sutok, van torta. Beszelgetunk, eszunk, iszunk.
Ahogy eddig is.
Szüleim készülnek ebéddel, tortával, vagy a tortát a férjem intézni, ha nem házi készítésű.
Barátnőim, unokatesóim átjönnek megköszönteni. Van, amikor el is megyünk valahova.
Attól függ. A családdal ünneplős része az maradt eddig is, ahogy volt. A többi attól függ, hogy jön ki a lépés, és mekkorák a gyerekek.
A nagyfiam már 9 éves, jó pár szülinapom volt, mióta ő megvan, a legelsőnél mondjuk pont terhes voltam, akkor csak családi ünneplés volt, már csak azért is, mert utána nem is voltam az országban pár hónapig.
A többit már ugyanúgy ünnepeltem, mint korábban, családi ünneplés + buli a barátokkal. Úgy gondolom, évi egyszer nekem is jár :)
Most a tavalyit megint csak a családdal ünnepeltük, mert akkor volt a kicsi 2 hónapos. Idén viszont - bő egy hónap múlva - 30 éves leszek, és bár már akkora társaság nincs, mint fénykoromban, mert szinte mindenki jó messzire költözött sajnos, de azért valami kis buli mindenképp lesz :)
Hú, változó! Két gyerek van, az egyik 5 éves múlt, a másik másfél éves. Elmúlt pár évben mindenféle szülinapom volt. :)
A családi mondjuk az alap. Tehát azon a hétvégén, amikor van, összejön a család. Vagy nálunk és főzünk közösen valamit, vagy étterembe megyünk.
Emellett volt,hogy barátnőkkel ünnepeltem, amikor az első fiam két éves volt. Volt,hogy csak a férjemmel és a gyerekekkel. A helyzet adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!