Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős koráig tudtad...

Mennyi idős koráig tudtad pelenkázón pelenkázni a babádat? Utána hol csináltad?

Figyelt kérdés
Az enyém 15 hetes, de már annyira ficánkol rajta, hogy folyton megrúg, az alátet összehúzgálja, összegyűri maga alatt.
2017. dec. 12. 08:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
3-4 hónapos koráig , utána az ágyon.🙂
2017. dec. 12. 10:08
 12/25 anonim ***** válasza:
72%

Azért jó a pelenkázón/ íróasztalon/ mosógépen/ sima komódon vagy bármilyen magas helyen pelenkázni, mert így nem szakad le a derekad, nem kell a gyerek felett görnyedni.

Én pont azt nem értem, aki inkább ágyon, földön... kínlódik. Ha máshol vagyunk nyilván én is erre kényszerülök, de nekem nagyon kényelmetlen Megfájdul a derekam, térdem. Plusz nem tudum, de nem féltek, hogy a gyerek mindent összeken? Vagy mennyi pelenkázóalátét fogy hetente? Merev lapra sose tettem plusz feltétet.

2017. dec. 12. 10:40
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

Szintén 3 hónapos korig körülbelül.

Egyre nőtt és már nem is szivacson pelenkáztam a végén hanem pléden, mert az ikeás felfújható szivacsbetétben már nem fért el.

Nálunk a szőnyeg volt a legideálisabb. (Természetesen tiszta a lakásunk :)

Fix talaj, nem puha így könnyen tudtam intézni a dolgokat, nem volt gond ha ficánkolt.

2017. dec. 12. 10:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

12-es, a számból vetted ki a szót. Anyósnál majdnem meggebedek, olyan alacsony az ágy.

Ráadásul különböző okból szorulásosak a gyerekeim (a nagy már kinőtte). 1-1 segítséggel megszülető produktum bőven jár "kosszal". A merev lapot letakarítom és kész.

2017. dec. 12. 11:48
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Én utáltam pelenkázón pelenkázni, szinte a legelejétől az ágyon (ill később a földön) pelenkáztam.
2017. dec. 12. 11:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
3. szülinapja előtti héten lett szobatiszta, ritka volt mikor nem ott pelenkáztam
2017. dec. 12. 11:59
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem is kell állni közben, leülsz az ágyra, tisztába teszed és kész, nekem sokkal nagyobb para az, hogy leesik a magasból, mint, hogy összeken valamit.
2017. dec. 12. 12:56
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

A pelenkázóról is csak akkor esik le, ha vagy olyan hülye, hogy ott hagyd. De ez az ágynál is megeshet.

Tehát leülsz és kitekeredett derékkal hajlongsz a puha ágyon forgolódó gyerek felett, kínosan ügyelve, hogy közben se a térded, se a kezed, hajad és az ágy se legyen matériás... sehogy se tűnik jónak. Ha mozgássérült lennék se így csinálnám.

2017. dec. 12. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom miféle kitekeredett derékról beszélsz utolsó, nekem tök kényelmes volt mindig is ágyon pelenkázni, a 2. gyereknél össze se fogjuk szerelni a pelenkázót, mert esetünkben nincs értelme.

Nyilván kinek a pap, kinek a papné, én nem nézem hülyének azt, aki pelenkázón végzi ezt a műveletet, cserébe én is elvárnám, hogy ne tekintsenek idiótának, amiért számomra komfortosabb az ágyon vagy szőnyegen cserélni a pelenkát.

2017. dec. 12. 15:26
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
Nem én kezdtem, a "nem is tudom, mire jó a pelenkázó" monológot, de csak arra válaszoltam.
2017. dec. 12. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!