Fürdés után hol intézitek a pelenkázást, ott ahol nincs lehetőség mosógépen pelenkázni? :-)
egy merev falu pelenkázószivacs elfér a mosógép helyén?
nem nagy beruházás és szerintem a célnak megfelel :)
oh hát 2 éves korában már nem cifráztam a dolgokat, leterítettem egy fürdőlepedőt, leültem vele a földre és ott megoldottuk az öltözést, pelusozást :)
egyébként se fért már rá a pelenkázóra 2 évesen :)
2 évesen "röptében" de viccet félretéve szerintem 2 évesnek már nem értem miért csináltok 27 fokot fürdéshez?
Én szép fokozatosan nem melegíteném azt a fürdőszobát (27 fokot nagyon soknak találok még újszülöttnek is max. 25ig melegítettük anno).
És egyébként mindig is a szobájukban volt kezdetektől a pelenkázó.
Azért 27 fok, mert ezt szereti. 24-25 fokban libabőrös, de nem is ez a lényeg szerintem.
Nem, semmi nem fér el a mosógép helyén, mert kád lett a helyén, meg a sima pelenkázóra már nem fér rá:-)) A mosógépre is csak azért, mert naaagyon nagy a gépem, de így is lelógott már, de még meg tudtam oldani.
Igen, neki is van a pelenkázó a szobájában de mint írtam, nagy a hőmérséklet eltérés. Röptében meg elég nehéz lenne, legalábbis őt, mert ha elengedném akkor percekig űzhetném a lakásbna, jobban szeretem letteni, megtörölni, pelenkázni, pizsit ráadni és úgy elengedni. Igen azt fogom csinálni, hogy leteszem a földre, én is leülök vele, eddig ez a legésszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!