Miért ilyen nehéz pelenkázni?
Figyelt kérdés
1,5 éves a lányom és az utóbbi időben eszméletlen nehéz lett pelenkázni. Rúgdos, mindent megtesz, hogy ne tudjam öltöztetni és pelenkázni. Miért csinálja ezt?
Pont most, mikor nehéz sokat hajolnom, mert kistesó lesz.
2012. dec. 19. 16:07
1/6 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Nekem nincs bajom a pelenkázással, már kis kora óta mindig a kezébe nyomtam valamit és ez így is maradt és azóta sincs baj vele. Kíváncsi leszek ki mit ír...
2/6 A kérdező kommentje:
Én is mindig a kezébe adtam valamit, de már az sem érdekli.
2012. dec. 19. 16:36
3/6 anonim válasza:
Próbáljátok ki a bugyipelenkát, 1 mozdulat az egész.
4/6 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen. Nagy nyűg nekik a pelenkázás meg biztos fáj is... legalábbis ránézésre. :) Én igyekszem mesenézés közben pelenkázni, akkor nem olyan lázadó.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. dec. 19. 17:50
6/6 anonim válasza:
Nálunk is a bugyipelenka volt a megoldás! Most már épp lefekszik ahhoz is, de nagyon ügyesen emeli a popsiját (még félálomban is), hogy rá tudjam húzni. :)
Amúgy sokkal jobban szeretem én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!