Gyerek mellett ne dolgozzak ilyen feltételekkel?
25 vagyok egy bolcsiben vagyok vezeto tanar. (Külföldön) a szules szabadsag csak 6 het. Bele szakadna a szívem ha a babamat 6 het utan be kene adnom bolcsibe.
Elfogadnatok a szülői segítséget addig amíg a gyermek legalabb 2 eves nem lesz?
Fogadd el a szüleid segítségét. 6 hét után semmiképp nem mennék vissza dolgozni. Akkor mi értelme van gyereket szülni? Én saját magam miatt sem tudtam volna visszamenni 6 hét után. Fel sem épültem még akkor a szülésből teljesen, még véreztem is. Még hónapokig nem voltam munkaképes, rengeteget éjszakáztam az első pár hónapban. Úgy hogy lehet dolgozni?
Ha nem is tudsz 2-3 évig otthon maradni, egy köztes állapot azért jó lenne. Ha lehet legalább 1 évet próbálj meg, de már 8-10 hónap is jobb, mint a 6 hét.
Akkor nem értem mi a probléma,ha nem az anyagiakról van szó.
Akkor el kellene dönteni,hogy az fontosabb,hogy a gyerekkel légy,vagy egyből dolgozni szeretnél.
Azért így már teljesen más értelmezést nyer a kérdés.
Amúgy meg ha te mindenáron dolgozni akarnál,akkor nem mindegy,hogy a bölcsiben vagy a szüleiddel van a gyerek?
Azt nem értem,hogy mielőtt döntöttél,hogy gyereket vállalsz,azt nem gondoltad át,hogy utána nem lehet menni egyből dolgozni?
"Azért le merném fogadni, hogy neked nincs. Különben nem fájna neked annyira ez a téma."
Azt nem szeretem,ha az emberek nem gondolkodnak előre,utána meg sírnak.
A szüleit pedig nem ismerjük,nem tudjuk hány évesek,dolgoznak-e,milyen a természetük,teherbírásuk.
Ezt neki kell tudnia.
Még az a szerencse,hogy 1 fizetésből is megélnek.
Képzeld el itthon hányan vannak,akik meg sem tudnak élni.
Azt nem értem,hogy a kérdezőnél,ha nem fontos az anyagi része annyira,akkor miért akar visszamenni egyből dolgozni.
Nem akarja bölcsibe adni,de dolgozni is akarna,nekem ez jön le.
Márpedig a gyereket nem a nagyszülőnek kellene nevelni,nem szerencsés.
"Ha nem is tudsz 2-3 évig otthon maradni"
Semmi értelme 2-3 évig otthon maradni. Fél éves korig van igazán jelentősége, egy éves kor felett pedig már szinte ugyanannyi előnye van mint hátránya. Másfél-két évesen meg már jellemzően jóval több ingerre vágynak, mint amit egy otthon maradt szülő képes nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!