Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rota virus elleni vakcinát...

Rota virus elleni vakcinát kéritek? Bizonytalan vagyok. Érveket és ellenérveket szeretnék, köszike.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem oltattam be,ugyanis a védőnővel megbeszéltem,hogy a rotán kívül ezernyi ilyen típusú vírus van,és ezek ugyanolyan veszélyesek.így inkább nem terheltem a kicsi szervezetét még 1 oltóanyaggal.meg pénzem sem volt rá.
2010. jún. 1. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:

szia! mi is beadattuk az 5 hónapos kislányunknak,mert én azt hallottam hogy bizonyos betegségek (lisztérzékenység, cukorbetegség) esélyét csökkenti. Plusz nem szeretém ha beteg lenne és kórházba kerülne, annyira véttelen kis drága.

Ellenérvként azt sorolnám fel, ami bennem is motoszkált, hogy mi (én korosztályom) se kaptuk még és szerencsére itt vagyunk.

Neked mi a véleményed róla?

2010. jún. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!